❌İndirim Bitti! XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB 30.999₺

Muadili 5070 Ti, anlık olarak en uygun 50.999₺

İlla ben nvidia istiyorum 5070'e düşerim derseniz de anlık en uygun 5070 fiyatı 34.594₺. Hem 3.500₺ daha pahalı hem de en az %20 daha düşük performans alacaksınız.

Yok ben yine Nvidia istiyorum ama bütçem de bundan daha fazla çıkmıyor derseniz, en uygun 5060 Ti 16GB 25.774₺. Bu sefer de 5.000₺ cepte kalıyor ama %50ye yakın performans farkı var. Özetle şu an bunu alın geçin, ihtiyacı olanlar özellikle.

çok iyi fiyat bu kaplan kim?
İndirim Kaplanı diye bir sayfa var İnstagram'da o paylaştı indirimi ben de referans verip paylaştım indirim baya hoşuma gitti, forumdakiler de faydalansın diye.

7900xt satılıp buna geçilir mi yoksa gereksiz bir masraf mı olur?

Ya arkadaş gittim indirime girdi diye bugün 33ten aldım bir daha indirim yapmışlar olacak iş mi kargoya vermişler diye iptal de edemiyorum

paraf ile alacaklar önce kredi kartı kampanyalarından kampanyayı onaylasın sonra alsın para puan geliyormuş ben sonradan yaptım büyük bir ihtimal alamayacağım alacak arkadaşlar değerlendirsin

ram yok sogutma sistemi yok.15 Bin lira bütçe var.15 Bin bir yerden çarpmak lazım :D Siz olsanız ne yaparsınız pc topluyorum .Ram küle tipi sogutucu bide ekran kartı kaldı.Ram i en sona bırakıp buna çökmekmi mantıklı.

Alsaydım eğer sistem geliyordu :D 32 Lik kitte hazır bekliyor. Almamak için kendimi zor tuttum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,642
Üyeler
193,099
Son üye
un1nvited
Geri