Wraith W1 Wireless VS logitech G Pro X Superlight 2 hangisini almalıyım

Reaksiyon skoru
10
iki mousede çevrem tarafından güzel dendi ama şöyle bir şey var ki çok parada vermek istemiyorum o yüzden wraith almaya gitti aklım ama logitech içinde çok iyi dediler kararsız kaldım

Burada Wraith çok sevilmiyor hocam. Çok wraith önerisi verileceğini sanmıyorum. Logitech alırdım şahsen ben.

Burada Wraith çok sevilmiyor hocam. Çok wraith önerisi verileceğini sanmıyorum. Logitech alırdım şahsen ben.
wraithin w75 klavyesini kullanıyorum yani aşırı güzel klavye ve marka sattığı ürünlere çok değer veriyor kararsız kaldım o yüzden

Başka seçenek de vardır Technopat foruma sorun bu soruyu orası böyle konularda çok daha aktif hocam.

fason vs orjinal marka diye soruyosun en iyisi çakma nike almak

iki mousede çevrem tarafından güzel dendi ama şöyle bir şey var ki çok parada vermek istemiyorum o yüzden wraith almaya gitti aklım ama logitech içinde çok iyi dediler kararsız kaldım
fason alma git gerçek marka al

Wraith alırsan iyi çıkarsa uzun sureli kullanırsın kötü, bozuk yada en ufak sıkıntıda sana kolay gelsin hocam uğraşırsın
Ben superlight2 kullanıyorum uzun süredir memnunum fiyatı bu aralar biraz tuzlu galiba onun harici deneyimlerim güzel

w1 malzeme kalitesi cok kotu bence asırı ucuz duruyor s2 al gec ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri