Dc tayfa çok üstüne düşmemek lazım. Bunların bir diğeri ile tartıştım ben diğer forumda. 2021 den beri o forumda aktifim bana gelmiş paw 3311 ile 3395 arasında fark yok diyor. O zaman millet enayi kardeşim 3395 3950 sensör alıyor cs2 için, 3311 in kötü olduğunu iddia etmiyorum ama daha iyi alternatifleri vardı. Throne ratio reflex mesela, düz püxart 3395 kullanıyor kardeşim al geç işte. İllaha kendindeki mouseyi gitti adama önerdi. Konu uzayınca diğeriyle iletişime geçip bir diğer Ellie ppli si ni çağırıyor böyle böyle topluluk halinde geziyorlar.
Pazar günü de Mouse tierlist yapmışlar tek tek etiketlemişler kendilerini işte yardım edenleri falan. İçlerinden birtanesi o tartıştığım adam yine övdüğü markayı niye üstlere çıkarmadınız diye tartışma açtı hönkürdüm orda

Millet bunların korkusundan mouse hakkında bir şey önermeye çekiniyor üstlerine çökerler diye. Hepsinin forumda 6k ya yakın mesajı var bunun çoğu tartışma cart curt. 6000 mesajın 5000 inde bilgi vermek amaçlı olduğunu düşünmüyorum.
@mornix