- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Kulaklık ne aldınız?
Beyer 770 ekledim sepete, geçmedi.
ew200
Hayırlı olsun. Kulaklık ne aldınız?
Beyer 770 ekledim sepete, geçmedi.
Büyük ihtimalle bu şekilde, anneler günü için hediye alınabilecek ürünleri kapsıyor gibi duruyor.Elektronik diye dediğimiz muhtemelen kadın bakım, saç kurutma makinesi, lazer epilasyon gibi şeyler olmalı çünkü bilgisayar ile ilgili çalışan kupon bulamadım
Telefon uygulamasından dener misiniz web'ten denediyseniz eğer?ben de bunu denedim özellikle niye olmuyor acaba
Bilgisayar ve elektronik ayrı kategoriler ama bilgisayarı aynı zamanda elektroniğin altına da koymuşlar. Günün fırsatlarından bak hocam aradığın bir ürün grubu varsa,, kulakiçi kulaklık falan olması lazım, monitör, mouse gibi ürünleri bilgisayarda gösteriyorDostum ben de diyorum ki kendi başına elektronik kategorisi altında olan bir ürün YOK. Hepsi elektronik'in alt kategorilerinde sınıflanıyor. Cep telefonu ile ilgili bir ürüne girdiğinde de elektronik altında değil de cep telefonu altında sınıflandıracak. Aç herhangi bir elektronik ürünü, üstünde kategori olarak ne diyor bir kontrol et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle bu şekilde, anneler günü için hediye alınabilecek ürünleri kapsıyor gibi duruyor.
denedim hocam , mobilde de olmuyor ya kod tükendi ya da benim hesapla ilgili bir sorun varTelefon uygulamasından dener misiniz web'ten denediyseniz eğer?
teşekkürlerrr kullandımelektronik olanı kulaklık alırken kullandım ihtiyacı olan göz atabilir
Amazon’da Anneler Günü’ne Özel Kupon Fırsatları!
Anneler Günü alışverişinde seçili kategorilerde geçerli indirim kuponlarını kullanmayı unutma.
GUZELANNE200
Kozmetik ve kişisel bakımda 1.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL indirim
ANNEBAKIM750
Kişisel bakım aletlerinde 5.000 TL ve üzeri alışverişe 750 TL indirim
ANNEEVI200
Mutfak, ev ve yaşam ürünlerinde 1.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL indirim
EVYASAM500
Mutfak, ev ve yaşam ürünlerinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim
OYUNCAK500
Oyuncak kategorisinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim
ELEKTRONIK
Elektronik kategorisinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim
Kuponları ve fırsatları incelemek için:
![]()
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi
Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.com.tr internet sitesinden satın alın.www.amazon.com.tr
Amazon'un eşekliği. Cep telefonu kılıfından 10 tane ekledim, kodu denedim, oldu. Yalnızca sınıflandırırken Elektronik > Cep telefonu altına ekledikleri oluyor ama direkt Cep Telefonu > kategorisindekiler kapsam dışı.Bilgisayar ve elektronik ayrı kategoriler ama bilgisayarı aynı zamanda elektroniğin altına da koymuşlar. Günün fırsatlarından bak hocam aradığın bir ürün grubu varsa,, kulakiçi kulaklık falan olması lazım, monitör, mouse gibi ürünleri bilgisayarda gösteriyor
o yok bu yok ne var sizde müsteri memnuniyeti cok önemli yaElektronik kategorisinde monitör geçmedi, mouse geçmedi, bluetooth kulaklık geçmedi, e ne geçiyor hoca bu kategoride?