🔥İndirim Amazon indirim kodları

Dostum ben de diyorum ki kendi başına elektronik kategorisi altında olan bir ürün YOK. Hepsi elektronik'in alt kategorilerinde sınıflanıyor. Cep telefonu ile ilgili bir ürüne girdiğinde de elektronik altında değil de cep telefonu altında sınıflandıracak. Aç herhangi bir elektronik ürünü, üstünde kategori olarak ne diyor bir kontrol et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elektronik diye dediğimiz muhtemelen kadın bakım, saç kurutma makinesi, lazer epilasyon gibi şeyler olmalı çünkü bilgisayar ile ilgili çalışan kupon bulamadım
Büyük ihtimalle bu şekilde, anneler günü için hediye alınabilecek ürünleri kapsıyor gibi duruyor.

north bayou h100 ile void elite kulaklık pedini 1500e aldım teşekkirler 2000 tutuyordu ikisi

Dostum ben de diyorum ki kendi başına elektronik kategorisi altında olan bir ürün YOK. Hepsi elektronik'in alt kategorilerinde sınıflanıyor. Cep telefonu ile ilgili bir ürüne girdiğinde de elektronik altında değil de cep telefonu altında sınıflandıracak. Aç herhangi bir elektronik ürünü, üstünde kategori olarak ne diyor bir kontrol et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle bu şekilde, anneler günü için hediye alınabilecek ürünleri kapsıyor gibi duruyor.
Bilgisayar ve elektronik ayrı kategoriler ama bilgisayarı aynı zamanda elektroniğin altına da koymuşlar. Günün fırsatlarından bak hocam aradığın bir ürün grubu varsa,, kulakiçi kulaklık falan olması lazım, monitör, mouse gibi ürünleri bilgisayarda gösteriyor

elektronik olanı kulaklık alırken kullandım ihtiyacı olan göz atabilir

🎁 Amazon’da Anneler Günü’ne Özel Kupon Fırsatları!

Anneler Günü alışverişinde seçili kategorilerde geçerli indirim kuponlarını kullanmayı unutma. 🛒✨

💄 GUZELANNE200
Kozmetik ve kişisel bakımda 1.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL indirim

🪒 ANNEBAKIM750
Kişisel bakım aletlerinde 5.000 TL ve üzeri alışverişe 750 TL indirim

🏡 ANNEEVI200
Mutfak, ev ve yaşam ürünlerinde 1.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL indirim

🍳 EVYASAM500
Mutfak, ev ve yaşam ürünlerinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim

🧸 OYUNCAK500
Oyuncak kategorisinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim

📱 ELEKTRONIK
Elektronik kategorisinde 2.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim

🔗 Kuponları ve fırsatları incelemek için:
teşekkürlerrr kullandım

Bilgisayar ve elektronik ayrı kategoriler ama bilgisayarı aynı zamanda elektroniğin altına da koymuşlar. Günün fırsatlarından bak hocam aradığın bir ürün grubu varsa,, kulakiçi kulaklık falan olması lazım, monitör, mouse gibi ürünleri bilgisayarda gösteriyor
Amazon'un eşekliği. Cep telefonu kılıfından 10 tane ekledim, kodu denedim, oldu. Yalnızca sınıflandırırken Elektronik > Cep telefonu altına ekledikleri oluyor ama direkt Cep Telefonu > kategorisindekiler kapsam dışı. :rolleyes:

Kardeşiem doğum günü hediyesi alcaktım iyi denk geldi sağolun

Elektronik kategorisinde monitör geçmedi, mouse geçmedi, bluetooth kulaklık geçmedi, e ne geçiyor hoca bu kategoride?
o yok bu yok ne var sizde müsteri memnuniyeti cok önemli ya

North Bayou NB H100 ve Cloud II için Fobun kumaş pad aldım, kod için teşekkür ederim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,799
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri