❌İndirim Bitti! Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Klavye 1699₺

Bu fiyat ne şaka mı ? 1699 TL nedir şaka mı ya . Cidden iyi bir klavye mi ? Aşırı ucuz 1699 TL'ye mekanik klavye alamayız normalde
Düz fiyatı ₺2100 muazzam bir indirim sayılmaz aslında. Yukarıda kullananlar belirtmiş bu fiyata alınır.

Alacaklar arkadaşlar için yazıyorum. Öncelikle ışıklandırması iyi renkli renkli yanıyor.
Yazılımı tuş hassasiyeti ayarı yapılıyor yaptım ama pek bir fark göremedim.
Space tuşundan ikinci ayın sonunun da yay sesi gibi tiz tiz ses gelmeye başladı. Klavyenin diğer tuşları ise kimisinden kalın ses kimisinden de ince çatlak ses geliyor yani klavye tuşlarının sesi bir biri ile tutarlı değil.
Şunu da belirteyim gece takilacak arkadaşlar için söylüyorum sessiz bir klavye değil çünkü tuşlara bastıkça klavye tabanına vuruyor ciddi ses yapıyor özelikle space tuşu çok fazla çarpa sesi çıkarıyor ki oyun oynarken en çok kullanılan tuş.
Malzeme kalitesi olarak ağır bir kasası var iyi duruyor.
klavye kasası açılıp iç yalıtım yapılırsa daha tok ve stabil switch sesi elde edilebilir. Ben gelince garantilik bir durumu yoksa açıp pamukla yalıtın deneyeceğim.

Son düzenleme:
klavye kasası alçılıp iç yalıtım yapılırsa daha tok ve stabil switch sesi elde edilebilir. Ben gelince garantili bir durumu yoksa açıp pamukla yalıtın deneyeceğim.
Kasayı açmalık bir durum yok çünkü tuşlar kasaya vuruyor yani kasa içinden değil kasa dışına vuran tuşlar ses yapıyor. Şöyle bir şey anca o sesi keser o da tuşlarla kasa arasına teması engelleyecek 1 milimlik ince bir kauçuk gibi bir şey yapılırsa o zaman keser.

Kasayı açmalık bir durum yok çünkü tuşlar kasaya vuruyor yani kasa içinden değil kasa dışına vuran tuşlar ses yapıyor. Şöyle bir şey anca o sesi keser o da tuşlarla kasa arasına teması engelleyecek 1 milimlik ince bir kauçuk gibi bir şey yapılırsa o zaman keser.
Dediğin o-ring diye geçiyor. Sesi azaltıyor ama hissiyatı öldürüyor klavyenin. Bir ara takıp kullanmıştım blue switch klavyede.

Dediğin o-ring diye geçiyor. Sesi azaltıyor ama hissiyatı öldürüyor klavyenin. Bir ara takıp kullanmıştım blue switch klavyede.
Denemek lazım ama hassasiyetini pek etki etmez gibi çünkü dokumatik gibi direk tepki veriyor. Dediğim gibi kauçuk uygulansa bile program üzerinden tepkisi ayarlanabilir. Şu an kullanmıyorum kutusuna kaldırdım hatta satmayı düşünüyorum. Membran klavyeye döndüm pamuk gibi sıfır ses var bir de gece takıldığım için gece sessizliğin de ciddi ses alıyorsun tak tak diye. Diğer tuşlar idare edilir de asd gibi ama zıplama space olunca bir de büyük uzun ondan ciddi yüksek ses çıkıyor belki sadece ona bir film yapılabilir.

Dümdüz siyah keycaps olsa alıcam da illa böyle saçma sapan 3 renkli yapıyorlar klavyeleri.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
İndirimde çekmiştim bi tane geldi yararlandım teşekkürler

Klavye geldi. Gasget tarzda olmadığından aşırı fazla ses çıkarıyor tuşlara basarken. Siyah switch tarzı basım hissiyatı var ama mavi switche yakın ses çıkarıyor. Daha oyunlarda rapid trigger denemedim ama tuş aktiflik ayarlayıp denedim. 0.1mm getirince azacık dokunsan bile algılıyor.

bende ak820 pro var, havit daha güzelmiş. Klavye dizilimi hem Türkçe hem İngilizce hem de şeffaf arasan bulamazsın. Switchler yağ gibi, space tuşundan farklı bir ses gelmiyor şimdilik. Tuşlara hızlı basınca çarpıyor lok lok lok diye tok bi sesi var hoşuma gitti benim(şimdilik). Ak820de şeffaf tuş aldım iki hafta önce 1050 liraya, klavyenin ışıklandırması şeffaf kısımlara denk gelmedi 😄, iade de olmuyo zaten. 1600e bu klavyeyi görünce aldım ya. 2000e yakın olsa almazdım. Bu arada ak820 önermem bazen bilgisayar açarken klavye açılmıyor donuyor kablo tak çıkar yapıyorum. Knobu kendi kendine ses acip kisiyor bazen algilamiyor bazen olandan fazla algiliyor falan. Klavyeyi bundan sonra tak çalıştır alırım. Bunda fn tuşuyla açıp kisiyom mis gibi hatasız ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri