Radeon RX 9070 XT Sistem Valorant'ta 300 FPS veriyor

Kanka 7500F in PPT si 88w değilmi 113 çekebiliyormu bilmiyorum daha teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
Benimde o kadar teknik bilgim yok ama ilk ayar yaptığımda 120ye kadar çıkmıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 7500F in PPT si 88w değilmi 113 çekebiliyormu bilmiyorum daha teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
Hocam 2k'ya al dediniz ya bunun nedeni nedir 2 k da ne farkı olur darboğazı azaltmak için mi

Sistem özelliklerim.
Ekran kartı: 9070XT Nitro+
İşlemci: R5 7500F.
Anakart: Gigabyte B650M D3HP.
RAM: XPG 32 GB DDR5 CL30.
Bu sistemle Valorant'ta 250-350 arası FPS alıyorum, bu normal gibi gelmiyor bana. Bazen 170'lere kadar düştüğü oluyor. Yapay zekaya sorduğumda ise disk belleği olmayan havuz değerinin çok yüksek olduğunu söyledi (1.3GB). Bunun sebebi ne olabilir sizce? Birçok RGB yazılım uygulaması kullanıyorum, bunlardan olabilir mi?
Belki anakartta vrm lar ısındığı için işlemciye giden gücü kısıyordur. Başka oyunlarda da bu olay oluyor mu?

Benimde o kadar teknik bilgim yok ama ilk ayar yaptığımda 120ye kadar çıkmıştı

Hocam 2k'ya al dediniz ya bunun nedeni nedir 2 k da ne farkı olur darboğazı azaltmak için mi
2k da oyunun yükü işlemciden ekran kartına geçer ve açik şekilde ekran kartın işlemcinden çok daha iyi

Belki anakartta vrm lar ısındığı için işlemciye giden gücü kısıyordur. Başka oyunlarda da bu olay oluyor mu?
Genelde fps değerlerini cs ve valorantta takip ediyorum csde de 370 250 arası fps alıyorum ama valoranttaki gibi bir düşüş olmuyo bide forzada ultra ayarlarda 200fps civarı alıyorum forzada hiç yaşamıyorum bu sorunu

Genelde fps değerlerini cs ve valorantta takip ediyorum csde de 370 250 arası fps alıyorum ama valoranttaki gibi bir düşüş olmuyo bide forzada ultra ayarlarda 200fps civarı alıyorum forzada hiç yaşamıyorum bu sorunu
2k ya alınca ekran kartına geçiyor yük daha güçlü bir parça olduğu için bir nebze rahatlatacağını düşünmekteyim ama denemek lazım.

Bide aklıma takılan bi durum var bilginiz varsa bu disk belleği olmayan havuz değeri neden bu kadar yüksek bu sebepten dolayı cs de de yetersiz bellek uyarısı alıyorum en azından yapay zekanın dediğine göre uyarının sebebi bu
Hiç başıma gelmedi o yüzden hiç araştırmadığım bi konu, maalesef yardımcı olamayacağım o konuda

Geri