🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700X 11.999 TL

Eğer hynix a die ya da hynix m die bellek kullanıyorsanız 9700x f/p olarak baya iyi bence. Fotoğraf bu videodan alınmıştır.

Ekler

• IMG_5440.webp
    IMG_5440.webp
    97.8 KB · Hit: 54
Valla fps falan derdim yok açıkcası. Lol oynuyorum sadece, onda da fps’i 144’e sabitliyorum. Heves benim sistem. 2k ya da 4k monitör alacağım. Dediğimize göre 9700x yeter galiba. Başka öneriniz varsa onu değerlendireyim
Hocam ağırlıklı lol oynuyosan zaten çoook fazla topladığın sistem. Ama hem hevesimi alayım hem de güzel bir oyun çıkar kaldırır mı kaldırmaz mı kafasına girmeden oynamak istersem oynayayım dersen 9700x-9070XT-32 Ram- 1TB SSD -850w Kaliteli Güç kaynağı seni çok uzun bir süre götürür. Lolü de 2k ultra ayarlarda 144 FPS ye sabitleyip oynarsın :)

kullanıyorum fark hissediliyor 7500fden geçtim.
Bende de 7500F var, 2K çözünürlükte oyun oynuyorum. Arada League of Legends oynarken çoğu zaman God of War, Black Myth Wukong gibi yüksek grafikli singleplayer oyunlar oynuyorum.
Fark edilir mi gerçekten, geçmeye değer mi? Elimdekini satarım ikinci elden.

Bende de 7500F var, 2K çözünürlükte oyun oynuyorum. Arada League of Legends oynarken çoğu zaman God of War, Black Myth Wukong gibi yüksek grafikli singleplayer oyunlar oynuyorum.

Kendiniz bir bakın derim.

Kendiniz bir bakın derim.
Onlara çok inanama rx9070xt ile cs2 1080p'de yoğun çatışma ve siste rx 7500f işlemci sapıtıyor ve 180 fps lere düşüyor 9700x 360 fps üzerinde durabiliyorken. Birde herkesin bir rtx 4090'ı yok. Bir rtx 4060 ile rx 9700x çok daha fazla artı geirecektir.

Hocam ağırlıklı lol oynuyosan zaten çoook fazla topladığın sistem. Ama hem hevesimi alayım hem de güzel bir oyun çıkar kaldırır mı kaldırmaz mı kafasına girmeden oynamak istersem oynayayım dersen 9700x-9070XT-32 Ram- 1TB SSD -850w Kaliteli Güç kaynağı seni çok uzun bir süre götürür. Lolü de 2k ultra ayarlarda 144 FPS ye sabitleyip oynarsın :)
Hocam 5080 9800x3d li sistem var ona kesin 4k monitör alacağım da bu 9070 xt sistem 4k kaldırmaz mı 2k daha mı iyi olur diyosun ? 2 psum da 1000w plat+ . Gta 6 falan çıkarsa oynarım belki. Bir de video editi yaparım. Edit render vs işler için 9700x daha mı iyi 9800x3d veya 7800x3d e göre. İntel kısmına girmeyeceğim hiç.

Arkadaslar cok fazla bos yorum yapilmis ve isi bilmeyen editorlerin dogru ayarlanmamis 9700xler ile test yapmasindan kaynakli internetteki test videolarina aldanarak potansiyelini goremediginiz bir islemci dogru undervolt ve bellek ayarlariyla 1080p oyunculukta dahi 7800x3d ile kafa kafaya performans rahatlikla verebilir boyle bir islemci varken 7800x3d ye para vermek tamamen israf kaldiki oynayacaginiz oyun onbellegi cok onemsemeyen bir oyunsa ciddi anlamda 9700x den geri kalacaktir.

Arkadaslar cok fazla bos yorum yapilmis ve isi bilmeyen editorlerin dogru ayarlanmamis 9700xler ile test yapmasindan kaynakli internetteki test videolarina aldanarak potansiyelini goremediginiz bir islemci dogru undervolt ve bellek ayarlariyla 1080p oyunculukta dahi 7800x3d ile kafa kafaya performans rahatlikla verebilir boyle bir islemci varken 7800x3d ye para vermek tamamen israf kaldiki oynayacaginiz oyun onbellegi cok onemsemeyen bir oyunsa ciddi anlamda 9700x den geri kalacaktir.
bu arkadaşı kesinlikle dinlemeyin 30-50 W daha fazla tüketen ve 5%-15% daha az verimli bir işlemciyi savunuyor.

7800x3d alın geçin.

değer.

bu arkadaşı kesinlikle dinlemeyin 30-50 W daha fazla tüketen ve 5%-15% daha az verimli bir işlemciyi savunuyor.

7800x3d alın geçin.

Adam doğru söylüyor. İnce ayar yaparak çok rahat 7800x3d ayarına gelebilen bir işlemci. O fiyata çıkamayan kişiler için de fiyatı uygun. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.
Watt tüketimine gelince; ön tanımlı eco mode lardan hangisini seçerseniz ona göre bir güç tüketimi ayarı da yapılabiliyor AMD islemciler için.

Geri