Göğsüm bir diğerinden daha küçük ve en sevdiğiniz hareket

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,670
Beyler maksat sohbet olsun en sevdiğiniz hareket sporda nedir ?
he bide sorum olcak göğsüm bir diğerinden büyük diğer küçük bu vücudumla alakalımı yoksa diğeri daha azmı çalışıyo olabilir ama sanki vücudum tipiyle alakalı gibi geldi bana

Military press ti ama pek yapamiyorum bacaktan dolayi oturarak dumbell shoulder press yapiyorum. Anatominden kaynakli olabilir. Bad chest genetics yazinca degisik baglanmis gogus kasi cikiyor. Kimi bir butun kimisi bosluklu kimisi genis yuzeyli genetigine bagli degisemez.

he bide sorum olcak göğsüm bir diğerinden büyük diğer küçük bu vücudumla alakalımı yoksa diğeri daha azmı çalışıyo olabilir ama sanki vücudum tipiyle alakalı gibi geldi bana
güvercin göğüs olabilir mi?

Kolda da olduğu gibi göğüste de bir tarafın diğer taraftan büyük olması muhtemeldir, genelde kalbin tarafı olduğu için sol taraf büyük olur.

Kolda da olduğu gibi göğüste de bir tarafın diğer taraftan büyük olması muhtemeldir, genelde kalbin tarafı olduğu için sol taraf büyük olur.
olabilir hocam sol taraf daha büyük dediğin gibi

İki tarafı da ayrı ayrı çalıştır küçük olan taraftan başla kaç set kaç tekrar yapıyosan aynısını diğer tarafta yap fazlasını yapma aşşırı fark yoksa 1 ayda falan düzeltirsin hareket olarakta cable pec dec fly ve antreman sonu yapılan dips iyi favori hareketlerim

bende de aynı durum var sağ göğsüm sola göre biraz daha büyük bütün göğüs hareketlerini eşit ve izole yapıyorum ama demek ki bir kaçak var arada :geek:
Bende çok sırıtmıyor ama seni bilemem çok gözüne batıyorsa sağ sol ayrı çalış öyle dene. Bide mesela cablecross yapıyorsan oradaki ufak sallantı bile formu bozuyor aslında daha sabit heraketler seç peckdeck fly onun aynısı
birde incline bench press yaparken serbest değil de makinede yap bunlar daha sabit oldukları için formunu daha az bozmuş olursun belki de senin sıkıntın yanlış formdan kaynaklıdır, birde bunlar herkeste olan şeyler çok takılma bence

Aynı durum bende de var. Sorun etme ilerde geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,925
Üyeler
194,742
Son üye
muratdeniz42
Geri