çözüm yolu var aslında ama baya çoğunluk kişi lazımBirkaç gündür 2. el parçalara bakıyorum uyguna 2. el bulursam alırım v.s. diye. Ekran kartı piyasası (özellikle nvdia) yeterince kafayı yemiş durumdayken AMD işlemcilerinin çılgın fiyatları beni şok ediyor. Şu an da 2. el R5 5600x'e adamlar 6000 6500 arası yazmışlar en uygun 5.5k falan, ki yok gibi bir şey o fiyataAbi sıfırını 6.5kya buluyoruz ya hahahaha siz kafayı mı yediniz? Bu dönemde 0 bilgisayar toplamak biraz zor ama 2. El bilgisayar toplamak için gerçekten zengin olmak lazım. Bilgisayar toplamak için gerçekten çok yanlış bi dönemdeyiz ama ihtiyacımda var. Napıcaz bakalım bilmiyorum. Ddr4 sistem toplamak bile artık çok zor. Neyse iyi forumlar.
fake ilan basmak mıçözüm yolu var aslında ama baya çoğunluk kişi lazım
fake ilan basmak mı![]()
sevap point mi günah point mi bilemedim metin kesecek var mı ya akaspfkasgoksagoasevet böyle böyle adam olucak al satçılarında elinde patlar ilan aç 3 gün dursun yeter yoksa cidden saçmalık Rtx 3090 da var 20 k ya koymuş adam 3 ürün ama sorulara cevap vermiyor
çok dua alırız çok da küfür yeriz
sevap point mi günah point mi bilemedim metin kesecek var mı ya akaspfkasgoksagoas
hiç oynamadım benim muhabbet bu kadar kalıyobilgisayar toplayamadım saçma ikinci el fiyalatı yüzünden toplasam keselim metni 14 yıl oldu oynamayalı
boş ver ddr3 topla geç i7 4790k- i5 4690k falan al z97 al 32 gb ram yaparsın ddr3 miss anakartı m2 versiyon düşür miss gibi birazda oc yaparsın tamamdır bu işBirkaç gündür 2. el parçalara bakıyorum uyguna 2. el bulursam alırım v.s. diye. Ekran kartı piyasası (özellikle nvdia) yeterince kafayı yemiş durumdayken AMD işlemcilerinin çılgın fiyatları beni şok ediyor. Şu an da 2. el R5 5600x'e adamlar 6000 6500 arası yazmışlar en uygun 5.5k falan, ki yok gibi bir şey o fiyataAbi sıfırını 6.5kya buluyoruz ya hahahaha siz kafayı mı yediniz? Bu dönemde 0 bilgisayar toplamak biraz zor ama 2. El bilgisayar toplamak için gerçekten zengin olmak lazım. Bilgisayar toplamak için gerçekten çok yanlış bi dönemdeyiz ama ihtiyacımda var. Napıcaz bakalım bilmiyorum. Ddr4 sistem toplamak bile artık çok zor. Neyse iyi forumlar.
sen 1150pin işlemcilerin fiyatlarına baksana i7 ve i5 k serisi olanlaraboş ver ddr3 topla geç i7 4790k- i5 4690k falan al z97 al 32 gb ram yaparsın ddr3 miss anakartı m2 versiyon düşür miss gibi birazda oc yaparsın tamamdır bu iş
Forumun sıcak fırsatlar kısmını takip et %90 ihtimalle sıfır parçalar ile 2. elden daha ucuza am4 sistem toplayabilirsin.Birkaç gündür 2. el parçalara bakıyorum uyguna 2. el bulursam alırım v.s. diye. Ekran kartı piyasası (özellikle nvdia) yeterince kafayı yemiş durumdayken AMD işlemcilerinin çılgın fiyatları beni şok ediyor. Şu an da 2. el R5 5600x'e adamlar 6000 6500 arası yazmışlar en uygun 5.5k falan, ki yok gibi bir şey o fiyataAbi sıfırını 6.5kya buluyoruz ya hahahaha siz kafayı mı yediniz? Bu dönemde 0 bilgisayar toplamak biraz zor ama 2. El bilgisayar toplamak için gerçekten zengin olmak lazım. Bilgisayar toplamak için gerçekten çok yanlış bi dönemdeyiz ama ihtiyacımda var. Napıcaz bakalım bilmiyorum. Ddr4 sistem toplamak bile artık çok zor. Neyse iyi forumlar.