Öneri Hangi Assassin's Creed'i Oynamalıyım?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,111
Aklımda eski oyunları oynamak vardı özellikle 3 ve rogue ama 60fps kilitleri var ve mod kurunca da geçmediler. Ben de origins,odyssey veya valhalla düşünüyorum. Hepsine sahibim, valhalla yüklü ve yama falan kurulu.

Valhalla cop, odyssey ve origins oynanir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aklımda eski oyunları oynamak vardı özellikle 3 ve rogue ama 60fps kilitleri var ve mod kurunca da geçmediler. Ben de origins,odyssey veya valhalla düşünüyorum. Hepsine sahibim, valhalla yüklü ve yama falan kurulu.
Eskileri oynadıysan güncellerin çoğu birbirinin ubisoft tarafından modlanmışı hissiyatı veriyor Valhalla oynayabilirsin

• Beğen
Şahsen ac serisini genel olarak beğeniyorum sana ne hitap ediyorsa o güzeldir

• Beğen
Şahsen ac serisini genel olarak beğeniyorum sana ne hitap ediyorsa o güzeldir
Amerika tarihini anlatan rogue,black flag ve 3'ü çok oynamak istiyordum ama 60fps kilidi var :/. Lossless scaling ile arttırınca da çok kötü oluyor ve mod çalışmıyor.

Amerika tarihini anlatan rogue,black flag ve 3'ü çok oynamak istiyordum ama 60fps kilidi var :/. Lossless scaling ile arttırınca da çok kötü oluyor ve mod çalışmıyor.

Rogue, Black Flag ve III'ü yakın zamanda oynadım hâlâ gideri olan oyunlar. Ben FPS konusunu o kadar sorun etmedim. AC Black Flag'ın yenilenmişi gelecek, şu an ön siparişte.

• Beğen
Hocam oynamadıysan Ezio Trilogyi ilk onu oyna. 2,Brotherhood,Revelations
Sonra Sırayla 3,4 Blac Flag git. Ama sonra Rogue oynama. Çok benzerler çünkü sıkılırsın. (ben sıkılmadım ama Assasin's Creed aşığı olduğumdan) Unity oyna. Syndicate benim seride nefret ettiğim tek oyun. Onu oynama derim. Benim için çöp. Unityden sonra araya bi tane Origins, Odssey, Valhalla 3lüsünden atabilirsin. Sonra da Rogue dön oyna. Ondan sonra da bu 3lüden hangisi oynamadıysan onları bitirirsin. Sonra da Shadows, Mirage. Bu arada Adewale dlcsi de güzel oynanır.
Bazı sahneler yüklenmiyo oralarda 60hz a alman gerekiyor o kadar. Onlarda nadir. Bu dediğim olay Ezio Trilogy için.
İyi oyunlar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3'ü kesinlikle oynamalısın hocam. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 var orda.

• Beğen
Hocam oynamadıysan Ezio Trilogyi ilk onu oyna. 2,Brotherhood,Revelations
Sonra Sırayla 3,4 Blac Flag git. Ama sonra Rogue oynama. Çok benzerler çünkü sıkılırsın. (ben sıkılmadım ama Assasin's Creed aşığı olduğumdan) Unity oyna. Syndicate benim seride nefret ettiğim tek oyun. Onu oynama derim. Benim için çöp. Unityden sonra araya bi tane Origins, Odssey, Valhalla 3lüsünden atabilirsin. Sonra da Rogue dön oyna. Ondan sonra da bu 3lüden hangisi oynamadıysan onları bitirirsin. Sonra da Shadows, Mirage. Bu arada Adewale dlcsi de güzel oynanır.
Bazı sahneler yüklenmiyo oralarda 60hz a alman gerekiyor o kadar. Onlarda nadir. Bu dediğim olay Ezio Trilogy için.
İyi oyunlar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3'ü kesinlikle oynamalısın hocam. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 var orda.
birkaç yıl önce ezio oyunlarını steamden alıp denemiştim çok sorun yaşattı sonra korsan oynadım hiç sevmedim

birkaç yıl önce ezio oyunlarını steamden alıp denemiştim çok sorun yaşattı sonra korsan oynadım hiç sevmedim
Kişisel tercih tabii hocam ben bi kaç ay önce oynadım. 3'ünü de ard arda bitirdim. O derece sarmıştı. Seriyi ne kadar sevdiğinize de bağlı. Ama 3'ü kesin seveceğinizi düşünmekteyim. İnşallah yanılmam.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri