Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 alınır mı?

alınır piyasadaki en f/p ram
F/p ram kalmadı piyasada 23 bin verip res atan ram aldıktan sonra 25 verip düzgününü alırım diye düşünüyorum. 4 kişiden ikisi uyumsuzluk olabileceğinden almamamı tavsiye ediyor. Özellikle bjnun 2x16 olarak satışı yok alırsam ayrı ayrı almam gerekecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 rami de iade ettiniz mi?
Tek pakette gelmişti zaten ikiside o yüzden ikisinide iade ettim

F/p ram kalmadı piyasada 23 bin verip res atan ram aldıktan sonra 25 verip düzgününü alırım diye düşünüyorum. 4 kişiden ikisi uyumsuzluk olabileceğinden almamamı tavsiye ediyor. Özellikle bjnun 2x16 olarak satışı yok alırsam ayrı ayrı almam gerekecek.

Tek pakette gelmişti zaten ikiside o yüzden ikisinide iade ettim
Tamamdır ben twinmos'un yanına alacaksınız sandım patriot rami gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Patriot Viper'dan gayet memnunum

Tek modül kullanıyorum 6400MHz CL28 OC yaptık ama çift modül olunca EXPO açamayanı da gördüm.
Ben şimdi bir modül, iade kesinleşinde 2. Modülü alacağım o yüzden sorun yaratırmı diyede düşündürüyor ama bilmiyorum

Patriot Viper'dan gayet memnunum
2x16 mı kullanıyorsun yoksa tek slot mu? 2 slotsa expo açarken sorun yaşadın mı?

Elimde Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E ve 7800x3d işlemci var önceden twinmos ram almıştım ama 3 hafta olmadan ram'lerden birisi bozulduğu için iadeye gönderdim yerine başlıktaki rami almayı düşünüyorum. Alınır mı veya başka öneriniz varsa ne alınabilir?
Dediğin ramlari 5-6 aydır kullanıyorum 6000mhz de herhangi bir sorun yaşamadım sistem özelliklerim imzamda var ben sorun yaşamadım sorun yaşayanlar vardı ama

Elimde Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E ve 7800x3d işlemci var önceden twinmos ram almıştım ama 3 hafta olmadan ram'lerden birisi bozulduğu için iadeye gönderdim yerine başlıktaki rami almayı düşünüyorum. Alınır mı veya başka öneriniz varsa ne alınabilir?
ben de aynı işlemciye msi b650m gaming wifi kartla 2 patriot cl30 6000 2x16gb yaptım. biostan 6000 expo açtım sorunsuz kullanıyorum.
O İşlemci için en uygun frekans 6000 yazıyor forumlarda.

Alıp bi şansımı deneyeceğim gibi duruyor. Teşekkürler cevaplarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri