RAM fiyatları sizce ne zaman normale döner?

200-240 dolar bandına düşerse 2x16 lık kitler şükretmek lazım hafif düzenleme yapıyorlar ama kullanıcı için güzel
Eski bedava fiyatlar yok ama yine de kazık fiyatta olmayacak. Yine fena sayılmaz.
Herkes vatan bekliyor da adamların elinde ram kalmamış 😀
Benim ddr5 bı Ramim vardı 2hafta oldu halen teslim edilmedi iptal edecem gibi veya muadil ürün ne var ona bakacam. Vatanda ram stok bekliyor gelmesini herhalde

Elbet birgün.

Soru başlıkta arkadaşlar
16gb 6000mhz CL38 rame 7500TL vermek mantıklı mıdır kararsız kaldım (Lexar Thor)
Avrupa pazarında 1.5 deneye döner bizde ekonomimiz normale döndüğü takdirde 3.5 yıla düzelir olması gereken fiyatlara düşer

ram fiyatları bir kaç yıla toparlar ancak eski 10k lık ramler 10k civarına gerileyeceğini hiç sanmıyorum

hocalar o zaman Lexar thor 16Gb 1x16 6000mhz CL38 Rami 7500TL ye alıyorum. (Fiyatta 7000-7300 seviyesine çekmeye çalışacam.)

Eski bedava fiyatlar yok ama yine de kazık fiyatta olmayacak. Yine fena sayılmaz.
Herkes vatan bekliyor da adamların elinde ram kalmamış 😀
Benim ddr5 bı Ramim vardı 2hafta oldu halen teslim edilmedi iptal edecem gibi veya muadil ürün ne var ona bakacam. Vatanda ram stok bekliyor gelmesini herhalde
2x24gb kitleri 24k ya felan bulabiliyoruz artık en azından çokta fuhuş fiyatlar yok 🤣🤣

Geçmiş geçmişte kaldı ama ikinci el falan alıp riske girmeyin derim.
yıllardır 2. elle sevişiyorum, bu işte bir şey yok. Kasamda ram, işlemcim, anakartım 2. el harici parçalar sıfır, yeri geldi ikinci el setup kullandım 2. elde bir şey yok adam gibi inceleyip alcaksın.

yıllardır 2. elle sevişiyorum, bu işte bir şey yok. Kasamda ram, işlemcim, anakartım 2. el harici parçalar sıfır, yeri geldi ikinci el setup kullandım 2. elde bir şey yok adam gibi inceleyip alcaksın.
Tercih meselesi ben sıfır alırken bile satıcının sağlam olmasına dikkat ediyorum güvenmediğim satıcıdan sıfır ürünü bile almam.

Geri