Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

Mümkünse çıkar değilse kasayı yan yatır,
Anakart yukarı doğru baksın

Kartı çıkart zor birsey degil. Yolculuk bittiginde bir zarar görmesende o kart yuvası esnemiş olur alınabilecek bir risk değil kartı çıkar kafan rahat olsun.

Arkadaşım ben 2 kasa getirdim 1650 km yol geldim rx 6600 vardı kasalar yatırdım yani yatık şekilde 1650 km getirdim tekrar geri götürdüm yanliz arabanin bagaj dip kısmına koymadım altta yumşak giyim valizleri koyup üstüne koydum 2 kasanın da ekran kartları üstündeydi hiçbir sey olmadı 200 km yolu anlatamam tırları yolu olduğu için çok berbattı bir sey olmadi

kasayı yan koyarsın arka koltuğa yada bagaja bir şey olmaz, dik koyarsan laka ve tümsekten geçerken pcb si esneme yapar hatta kırılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım ben 2 kasa getirdim 1650 km yol geldim rx 6600 vardı kasalar yatırdım yani yatık şekilde 1650 km getirdim tekrar geri götürdüm yanliz arabanin bagaj dip kısmına koymadım altta yumşak giyim valizleri koyup üstüne koydum 2 kasanın da ekran kartları üstündeydi hiçbir sey olmadı 200 km yolu anlatamam tırları yolu olduğu için çok berbattı bir sey olmadi
cizre silopi arası yolmu hocam bahsettiğiniz yol :D

Yine de ekran kartı çok rahat sökülüp takıldığı için çıkarılıp kutusunda götürülmesini öneririm. Hani uğraştırıcı bir işlem de değil. Ne olur ne olmaz çıkartmak iyidir.

sorun çıkma ihtimali %0.1 bile olsa girilecek bir risk değil bence. Çıkarıp takması çok kolay ve hızlı zaten hocam.

kasayı yan koyarsın arka koltuğa yada bagaja bir şey olmaz, dik koyarsan laka ve tümsekten geçerken pcb si esneme yapar hatta kırılabilir

Mardin silopi arası alt takım düşmanı yol

Artık izmirdeyim

Sök kral basit bi şey zaten

ekran kartı söküp takmak ramden daha kolay dostum riske atma.

arabayla taşıyacağım bir sorun olurmu ? ekran kartı tutucu iş görürmü? teşekkürler. ekran kartı 5060ti 16gb
Gideceğin yola bağlı, arkadaşının evine götürmekle başka şehire götürmek arasında fark var yani basit taşımalarda uğraşmam ama uzun yolda sökerim genelde.

bide windows kurdurmaya gidicem çıkarsam bile takmam lazım yani

ne olduğunu bile bilmiyorum. kral
windowsu niye kurduracaksın ki kral :D 5 10 dk maks işi var bir usb lazım 16 gb tamamdır youtube da zibilyon tane video var

Gideceğin yola bağlı, arkadaşının evine götürmekle başka şehire götürmek arasında fark var yani basit taşımalarda uğraşmam ama uzun yolda sökerim genelde.
yol maks 15 dakika

windowsu niye kurduracaksın ki kral :D 5 10 dk maks işi var bir usb lazım 16 gb tamamdır youtube da zibilyon tane video var
vallaha bulamadım ama atarsan bakarım

Kanka çıkarmaz ama en sağlıklılısı ekran kartını ana karttan ayırup ayrı götürmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,923
Üyeler
194,740
Son üye
NosferatuAlucard
Geri