🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

Beyazını almayı düşünüyorum amazon üzerinde incehesap satıcısıyla peşin 6 taksit buldum. Bu şekilde alsam geçerli olur mu?

Beyazını almayı düşünüyorum amazon üzerinde incehesap satıcısıyla peşin 6 taksit buldum. Bu şekilde alsam geçerli olur mu?
fatura incehesap üzerine kesileceğinden sorun çıkmaz Fatura önemli nokta burada

Rahat bir kulaklık istiyorum. Satın alan var mı ya da önerir misiniz?

Rahat bir kulaklık istiyorum. Satın alan var mı ya da önerir misiniz?
konfor konusunda problem çekmezsiniz kullanıyorum güncel olarak eksilerinden en büyüğü dahili mikrofon olmaması dışarıda kullanımda biraz rahatsı efebilir bu durum ama boynunuza asmak konforlu ses seviyesi ve temizliği de gayet yeterli

konfor konusunda problem çekmezsiniz kullanıyorum güncel olarak eksilerinden en büyüğü dahili mikrofon olmaması dışarıda kullanımda biraz rahatsı efebilir bu durum ama boynunuza asmak konforlu ses seviyesi ve temizliği de gayet yeterli
Rog Delta 2 ile sesi vs. aynı mı hocam acaba bilgin var mı? Dip ses yapıyor mu bir de?

19 nisanda hepsiburadada eternaldan taksitle almıştım alma imkanım var mı acaba

Rog Delta 2 ile sesi vs. aynı mı hocam acaba bilgin var mı? Dip ses yapıyor mu bir de?
Dip ses yok hocam
Delta 2 ile ses profili 1 tık farklı Delta 2 daha güçlü bassları ve daha tizleri daha net ama bu kampanya ile aradaki fiyat farkına bakacak olursan Pelta bu fiyatta çok iyi kalıyor ne dip ses ne bassları ve tizleri olsun üzmüyor Zaten Eq ile tizi bassı kendine göre çekebildiğin için gayet iyi bir profil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

19 nisanda hepsiburadada eternaldan taksitle almıştım alma imkanım var mı acaba
27 nisan ve sonrası için kesilen faturalar kampanya dahilinde maalesef hocam

Teşekkürler, sipariş verdim. Rahat olması benim için yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,184
Üyeler
194,190
Son üye
Canomerfaruk
Geri