EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,142
Beyazını almayı düşünüyorum amazon üzerinde incehesap satıcısıyla peşin 6 taksit buldum. Bu şekilde alsam geçerli olur mu?
fatura incehesap üzerine kesileceğinden sorun çıkmaz Fatura önemli nokta buradaBeyazını almayı düşünüyorum amazon üzerinde incehesap satıcısıyla peşin 6 taksit buldum. Bu şekilde alsam geçerli olur mu?
konfor konusunda problem çekmezsiniz kullanıyorum güncel olarak eksilerinden en büyüğü dahili mikrofon olmaması dışarıda kullanımda biraz rahatsı efebilir bu durum ama boynunuza asmak konforlu ses seviyesi ve temizliği de gayet yeterliRahat bir kulaklık istiyorum. Satın alan var mı ya da önerir misiniz?
Rog Delta 2 ile sesi vs. aynı mı hocam acaba bilgin var mı? Dip ses yapıyor mu bir de?konfor konusunda problem çekmezsiniz kullanıyorum güncel olarak eksilerinden en büyüğü dahili mikrofon olmaması dışarıda kullanımda biraz rahatsı efebilir bu durum ama boynunuza asmak konforlu ses seviyesi ve temizliği de gayet yeterli
Dip ses yok hocamRog Delta 2 ile sesi vs. aynı mı hocam acaba bilgin var mı? Dip ses yapıyor mu bir de?
27 nisan ve sonrası için kesilen faturalar kampanya dahilinde maalesef hocam19 nisanda hepsiburadada eternaldan taksitle almıştım alma imkanım var mı acaba
Teşekkürler, sipariş verdim. Rahat olması benim için yeterlikonfor konusunda problem çekmezsiniz kullanıyorum güncel olarak eksilerinden en büyüğü dahili mikrofon olmaması dışarıda kullanımda biraz rahatsı efebilir bu durum ama boynunuza asmak konforlu ses seviyesi ve temizliği de gayet yeterli