Sorun parasında geldi bana.kingston nv3 veya kioxia exceria ikisinide kullanıyorum memnunum
www.n11.com
Okuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksaMld 1tb M600 Pcıe Gen4 M.2 2280 Ssd 7000mb Okuma / 6400mb Yazma Fiyatları ve Özellikleri
Mld 1tb M600 Pcıe Gen4 M.2 2280 Ssd 7000mb Okuma / 6400mb Yazma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1 TB olarak tam fiyat performans mutlaka değerlendirin. İndirim kuponunuz da varsa tadından yenmez ben aldım.
alıncaksa düzgün alınmalı yoksa çabuk biter ömrüSorun parasında geldi bana.
ssd fiyatları düşmezOkuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksa
Marka bilindik marka hocam sorun olmazOkuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksa
Marka bilindik bi marka. Zaten sıfır ürün alıyorsunuz garantili sorun olmaz ama olsada garantili her şey halolur. Fiyatların düşeceğini de pek sanmıyorum yakın dönemde.Okuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksa