Parçalarda Herhangi Bir Sorun Var Mı ?

Reaksiyon skoru
41
selamlar, almayı düşündüğümüz ve paylaştığım fotoğrafta görünen ürünlerde herhangi bir problem/sorun/yetememe sıkıntısı yaşanır mı ? 32GB Ram ve 5060 Tİ 16GB ile kullanılacak. Kasa Fazeon 650+W Psu.
1.webp

selamlar, almayı düşündüğümüz ve paylaştığım fotoğrafta görünen ürünlerde herhangi bir problem/sorun/yetememe sıkıntısı yaşanır mı ? 32GB Ram ve 5060 Tİ 16GB ile kullanılacak. Kasa Fazeon 650+W Psu. Alıntıyı görüntüle
böyle güzel bir sistem alıp kule tipi sogutucu kullanmak güzel durmıcaktır sıvı sogutucu almanızı tavsiye ederim

7800X3D, 5060 Ti için çok fazla bi işlemci.5060 Ti gibi 2 tane e.kartını bile besler.Sıvı soğutucuda daha iyi olur Yani masraf artıyor Daha hesaplı bi işlemci ve orta şeker bi hava soğutucu bütçeniz için daha uygun gibi.

Son düzenleme:
7800x3d sivi sogutucuya ihtiyac duyan bir islemci degil, cift kule duzgun bir marka sogutucu ile oldukca guzel calisir. hatta curve optimizer offset eksi 10 yapilirsa cok iyi olur, hic stabil mi degil mi testi yapmaya da gerek olmaz.

5060ti ile kullanilmasi da yanlis degil, ozellikle 1080p rekabetci oyunlarda oldukca yuksek fps alinir.

sıvı soğutma tercih etmiyoruz. 1080p'de kullanılacak. anakart ve soğutucu yeterli diye anlıyorum ozaman teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800X3D, 5060 Ti için çok fazla bi işlemci.5060 Ti gibi 2 tane e.kartını bile besler.Sıvı soğutucuda daha iyi olur Yani masraf artıyor Daha hesaplı bi işlemci ve orta şeker bi hava soğutucu bütçeniz için daha uygun gibi.
hocam 7800x3D alınacak her türlü uzun bir süre kullanım için. 5060Tİ 3-4 seneye oda değiştirilir ihtiyaca göre. şuan 1080P de kullanılacak.

sogutucu olarak fsp mp7 dusunebilirsiniz, ramlerin uzerini kapatmiyor. hb kendisi 2049 tlden satiyor. aralarinda pek bir fark olmamasi lazim.

hocam thermalright hakkında çok olumlu yorumlar gördük. sürpriz istemiyoruz thermalrighttan devam ederiz

selamlar, almayı düşündüğümüz ve paylaştığım fotoğrafta görünen ürünlerde herhangi bir problem/sorun/yetememe sıkıntısı yaşanır mı ? 32GB Ram ve 5060 Tİ 16GB ile kullanılacak. Kasa Fazeon 650+W Psu. Alıntıyı görüntüle
Soğutucunun fiyatı yüksek, daha uyguna bulursunuz. Onun harici bir sorun göremedim.

Anakart olarak bu model de düşünülebilir: https://www.incehesap.com/colorful-...z-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/

Soğutucunun fiyatı yüksek, daha uyguna bulursunuz. Onun harici bir sorun göremedim.

Anakart olarak bu model de düşünülebilir: https://www.incehesap.com/colorful-...z-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/
evet amazondan almak şart değil sadece toplu fotoğraf için oradan paylaştım. alınacağı zaman daha ucuzları varsa ordan alacağız.

Sepette indirimle 2000 TL'den uyguna geliyor.

7800x3d ve 5060 ti 1080p 1440p her şekilde çok uyumlu ikili
çok teşekkürler hocam ama sıvı soğutma düşünmüyoruz maalesef.

evet amazondan almak şart değil sadece toplu fotoğraf için oradan paylaştım. alınacağı zaman daha ucuzları varsa ordan alacağız.

çok teşekkürler hocam ama sıvı soğutma düşünmüyoruz maalesef.
alacağınız kasa modelini söylerseniz sizin için hava soğutucu önerebilirim.

işlemci güzel, soğutucunun aynısı bende var o da güzel, anakart olarak 1.5k daha koyar msi pro b650a alırdım ama bu da iş görür.

Ekler

• 35980.webp
    35980.webp
    576.2 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye