Şuan mecbur birini secmem lazımLG panel 0.2ms kağıt üstü verilere göre çok iddialı monitör koouriden iyi çıkabilir denemek lazım abdullah abi videosunu çeker inşallah görürüz o zaman
Şuan mecbur birini secmem lazımLG panel 0.2ms kağıt üstü verilere göre çok iddialı monitör koouriden iyi çıkabilir denemek lazım abdullah abi videosunu çeker inşallah görürüz o zaman
Bunu diyorsun galiba. İkisi farklı modeller. Corsair woled, koorui qd oledcorsairin sorunlu bir oledi vardı feci şekilde ona benziyor bu![]()
tip olarak dedim yaBunu diyorsun galiba. İkisi farklı modeller. Corsair woled, koorui qd oled
![]()
Corsair Xeneon 27QHD240 27" 0.03 ms OLED Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Xeneon 27QHD240 27" 0.03 ms OLED Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Xeneon 27QHD240 27" 0.03 ms OLED Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 30.879,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bende kararsız kaldım fazeonu çektim 6 ay taksitle şuanŞuan mecbur birini secmem lazım![]()
Tasarımı güzel amatip olarak dedim ya
native 10bit değildir o ya 8 + FRC dirUSB Hub, 10 bit panel ve 3 yıl garanti farkıyla Fazeon denenir gibi![]()
Koorui akşam yola çıkmıştı gelince iade göndericem büyük ihtimal bende fazeondan çektimbende kararsız kaldım fazeonu çektim 6 ay taksitle şuan
ktcleri de teknoklik satıyor değerlendirmelerine bakabilirsinFazeon'u Trenyol'da Teknoklik satıyor değil mi? Sorun olması durumunda rahat iade alıyor mu?
Ktc aldım ölü pixel vs sorunu yoktu memnun olmadığım için 1 hafta sonra iade ettim sorunsuz aldılarFazeon'u Trenyol'da Teknoklik satıyor değil mi? Sorun olması durumunda rahat iade alıyor mu?