ASUS Rog Mönitör alınır mı?

Proxy.

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
15000

BU monitörü alasım var 12.200 TL bin TL Asus rog ürün olduğu için nakit ile 11.200 TL oluyor sizce alınır mı? alınmazsa daha iyi monitör önerir misiniz
Malzeme kalitesine dikkat ederseniz sevinirim. Tuflar daha ucuz biliyorum ama bacağının kalitesi falan hiç hoşuma gitmiyor.

Alınır güzel kaliteli ben de almayı düşünüyordum da Asus nakit olayı bi tık yalan sanırım 1 yıl oldu hala 800 liramı göndermediler bende de rog strix klavye var.

Alınır güzel kaliteli ben de almayı düşünüyordum da Asus nakit olayı bi tık yalan sanırım 1 yıl oldu hala 800 liramı göndermediler bende de rog strix klavye var.
Benin Delta 2 kulaklığım var az önce doldurdum formu 2 hafta beklerim göndermezler ise 12k alırım yapacağım çok bir şey yok. Fikrin için de sağ ol.

LG 27GR83Q-B

BU monitörü alasım var 12.200 TL bin TL Asus rog ürün olduğu için nakit ile 11.200 TL oluyor sizce alınır mı? alınmazsa daha iyi monitör önerir misiniz
Malzeme kalitesine dikkat ederseniz sevinirim. Tuflar daha ucuz biliyorum ama bacağının kalitesi falan hiç hoşuma gitmiyor.
LG 27GR83Q-B var biraz daha pahalı 240hz Malze kalitesi olarak Asus döver bunu tabi :LOL:

Şuan o monitör ile okuyorum yorumunu :D Güzel bir monitör, küçük bir eksiği HDR açarsan görüntü kabus gibi oluyor. Onun dışında harika.

4K 160Hz olanı parası olan alabilir de bu sanki sırf adı ROG diye kazık satılan bir ürün gibi geldi pek olayı yok gibi paneli de sıradan yani benzer özellikte monitörü 5K ya bile bulabiliyorsun. Bilindik iyi markaların modelleri bile 7K bandında yani neden buna 12K verilsin ki?

Son düzenleme:
270hz versiyonu var gayet memnunum ama panelinde tuhaf bi olay var mouse imlecini getirdigin kısım daha parlak oluyor nedenini bilmiyorum

Asus alacaksan TUF VG27AQ5A al.
11639.webp
11638.webp
11637.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye