Yardım Tablet önerisi oyun için ? 25k

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Bütçe
25.000
Selamlar arkadaşlar, bi abim için oyun tableti lazım bütçe 20k dedi ama daha iyi bişe olursa 25kya kadar zorlattırırım ben onu, oyun oynayacakmış, ben samsung tab s10FE plus önerecektim ama başta buraya yazayım dedim ekranı büyük olması tercihimizdir, akıcı oyun performansı iyi bir tablet lazım, teşekkür ederim.

Hocam iyi düşünmüşssünüz, 12/256 olanını alın derim.

Samsungun fe serisi oyun için pek uygun değil kesinlikle ilk tercihlerde olmamalı, en uygun tablet Xiaomi pad mini bence o fiyatta ki tüm tabletlerden çok daha güçlü bir işlemcisi var fakat ekranı küçük gelebilir aslında oyun oynamak pubg vs için 9 inç lik bir tablet en ideali çünkü büyük tabletle jiroskop kullanmak zor oluyor. Eğer pad mini nin boyutu küçük gelirse bütçe yükseltip Samsung tab s11, Lenovonun 8 gen 3 işlemcili yoga tab modeli, honor magic pad 2, iPad A16, iPad Air M1/2/3/4 ( ikinci el bulunabilirse eğer) vs alınabilir. Aklıma gelen cihazlar bunlar oyun için tablet aradığınız için işlemci ve ekran tazeleme hızı birinci kriter olmalı buna göre araştırıp bir model bulabilirsiniz. Bir de Murat Burç YouTube kanalı var onun tablet videolarına bakabilirsiniz

Evet öyle yapacağım hocam, oyunlarda donma yapar mı pubgde filan
Hocam pubg demişsiniz o yüzden kesinlikle Xiaomi pad mini. Samsung s10 fe plus a göre işlemci ekran daha agresif yazılım( yani Samsung gibi ısındığında hemen throttle yemiyor) ekran dokunmatik örnekleme hızı vs olarak çok çok daha iyi.

Hocam pubg demişsiniz o yüzden kesinlikle Xiaomi pad mini. Samsung s10 fe plus a göre işlemci ekran daha agresif yazılım( yani Samsung gibi ısındığında hemen throttle yemiyor) ekran dokunmatik örnekleme hızı vs olarak çok çok daha iyi.
Hocam mini yerine bu nasıl acaba 3.2K 144hz diyor işlemcisine ve diğer özelliklere bakmadım

Hocam mini yerine bu nasıl acaba 3.2K 144hz diyor işlemcisine ve diğer özelliklere bakmadım
Olabilir pad mini den daha dengeli bir cihaz işlemcisi biraz daha güçsüz (%20 civarı) fakat snapdragon işlemci olması daha iyi olabilir sizin için, büyük ekran istiyorsanız ve oyun 1. kriterse alınabilir bir tablet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri