hocam maalesef hepimizin durumu ayni degil bu firmalardan yiyen birisi degilim zaten bedava diye aldimbu daha alçaltıcı değil mi?
biz tenezzül edip sırf bedava diye onların sadakalarına atlarsak ; " aha sizin boykotunuz bedavayı görene kadarmış, yerim sizin boykotunuzu" dedirtmiş oluyoruz. kendimize güldürtmeyelim.
bu firmalar sadece müslüman ülkelerde değil en çok ta hristiyan iskandinav ülkelerinde boykot ediliyor. bedava da olsa "satış" gibi olacak. hissedarlarına "bakın satışlarımız düşmemiş" mesajı verecekler. batıştalar.
bırakın bedavayı üstüne para verseler almam.
kajun corner diye bir firma var. mcdonalds, popeyes ve burgerkings in birçok ürününü çok lezzetli ve uygun fiyata sunuyor.
taktiği var alttaki yenileme tuşuna spamlavermiyor namussuz hep 20-30 puan kala süre bitiyor
Burger crush bir kazanamıyorum yavMerhaba,
Burger Crush oyunu aplikasyonda geri gelmiş, bugün çıtır tavuk burger veriyor.
Afiyet olsun işine yarayanlara şimdiden![]()
Hissedarlar onu bilmiyor mu sence? O verilere detaylı bakmıyor mu firmaya milyon dolarlar yatıran adamlar? Boykotun amacı zaten adamlara para kazandırmamak değil midir adam bedava ürün verip zararına satış yapıyorsa bu neden boykot edilsin ki isteyen bedava burgerini yer isteyen yemez.bu daha alçaltıcı değil mi?
biz tenezzül edip sırf bedava diye onların sadakalarına atlarsak ; " aha sizin boykotunuz bedavayı görene kadarmış, yerim sizin boykotunuzu" dedirtmiş oluyoruz. kendimize güldürtmeyelim.
bu firmalar sadece müslüman ülkelerde değil en çok ta hristiyan iskandinav ülkelerinde boykot ediliyor. bedava da olsa "satış" gibi olacak. hissedarlarına "bakın satışlarımız düşmemiş" mesajı verecekler. batıştalar.
bırakın bedavayı üstüne para verseler almam.
kajun corner diye bir firma var. mcdonalds, popeyes ve burgerkings in birçok ürününü çok lezzetli ve uygun fiyata sunuyor.
Ödüller günlük değişiyor, bugün soğan halkası ve patates kızartması var.bana patates kızartması verdi 375 yapar yapmaz nasıl burger alıyoz
teşekkürlerHissedarlar ***** mı sence? O verilere detaylı bakmıyor mu firmaya milyon dolarlar yatıran adamlar? Boykotun amacı zaten adamlara para kazandırmamak değil midir adam bedava ürün verip zararına satış yapıyorsa bu neden boykot edilsin ki isteyen bedava burgerini yer isteyen yemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ödüller günlük değişiyor, bugün soğan halkası ve patates kızartması var.
Ödülü sadece gidip mi alabiliyoruz online oluyor mu ?Hissedarlar onu bilmiyor mu sence? O verilere detaylı bakmıyor mu firmaya milyon dolarlar yatıran adamlar? Boykotun amacı zaten adamlara para kazandırmamak değil midir adam bedava ürün verip zararına satış yapıyorsa bu neden boykot edilsin ki isteyen bedava burgerini yer isteyen yemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ödüller günlük değişiyor, bugün soğan halkası ve patates kızartması var.
Sadece gidip. Birkaç gün biriktirip toplu alıyorum ben genelde bu kampanya olunca. Şimdilik nugget ve patates var hesabımda bakalım sonraki günler içecek, tatlı falan da verir herhalde. Bi çılgınlık yapıp menü verse ayrı güzel olurÖdülü sadece gidip mi alabiliyoruz online oluyor mu ?
canım bigmac çekti o zaman bana 4 lahmacun ısmarlasanalütfen bunları paylaşmayın. canın ne zaman isterse bana mesaj at sana bedava birşeyler ısmarlarım söz. ama burada paylaşıp çocuk katillerinin ekmeğine yağ sürme lütfen.