Android S25FE vs A56 fiyat farkına değer mi?

satış fiyatı 40bin lira olan bir ürünün üretim maliyeti 200 dolar kâr payı %100 400 dolara fabrikadan çıkar satıcı 100 dolar ekleyip satmak zorundadır yani 500 dolara satar şirket bunu 500 dolar lansman fiyat olarak afişler türkiyede erduğan vergisiyle 500 dolar lık ürün yani 22bin500liralık ürün 40bin liralara satılabilir AlkıŞş

Sen telefonu direkt amacı doğrultusunda kullanan bir arkadaşa benziyorsun.
Sana tavsiyem A56 al. aradaki farkı da bankada para piyasası fonuna yani faize koy. 2 sene sonra o faizdeki para + a56 dan gelen para ile çok daha iyi bir telfeon alırsın. paranızı boşa harcamayın. talebine bakılırsa s25fe lik bir aciliyetin yok.

S24FE ile S25FE arasındaki fiyat farkı çok az hocam ikisi arasında direk S25FE tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç kısmını şimdilik önemsemiyorum ama iki üç sene içerisinde de aşırı yavaşlamasını istemem telefonun.
O zaman S25FE daha mantıklı olur, alt serilerin depolama birimleri kötü oluyor 1 2 sene sonra kastırıyor.

ey ay ile işim yok minumum seviye kullanırım diyorsan a56 yok ey ay ile fotoları düzenlicem editlicem vs ey ay lazım diyorsan s25 fe derim ben :kekw:

Sen telefonu direkt amacı doğrultusunda kullanan bir arkadaşa benziyorsun.
Sana tavsiyem A56 al. aradaki farkı da bankada para piyasası fonuna yani faize koy. 2 sene sonra o faizdeki para + a56 dan gelen para ile çok daha iyi bir telfeon alırsın. paranızı boşa harcamayın. talebine bakılırsa s25fe lik bir aciliyetin yok.
Doğrudur hocam telefon konusunda öyle çok beklentisi olan birisi değilim 👍 ikisi arasında hangisinin f/p oranı daha yüksektir diye kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,332
Üyeler
196,933
Son üye
YR6X_61
Geri