🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

hocam merhaba müsaitsen, cevaplarsan sevinirim.
Yük altında throttle yapmıyorsa ve ses rahatsız etmiyorsa devam edebilirsin ama teoride 120mm yetersiz, hava soğutucu bile daha iyidir. İade oluyorsa iade et 360mm al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam dedıgnız gıbı yaptım fanı soktum tıkırtı sesı gelen fanı onda oyle yalpalama hareketyı yapmadı fan. bu yalpalama hareketı nasıl bırsey ornek vıdeo vs varmı
Elinle hissetmen gerek sen hissedemiyorsan fanda sorun yoktur zaten.

Yük altında throttle yapmıyorsa ve ses rahatsız etmiyorsa devam edebilirsin ama teoride 120mm yetersiz, hava soğutucu bile daha iyidir. İade oluyorsa iade et 360mm al.

tamamdır hocam teşekkürler işlemci değiştirdiğim için bunu önceden almıştım zaten bu başlıktaki sogutucuyu aldım bunuda üçe beşe satarım teşekkürler.

fanın kendısınde tıtreme var ama bu tıtreme benım normal kasa fanlarımda da var

Sıvı soğutma markalarını Bilmediğimden soruyorum. Bu fiyat bandında 360mm başka soğutucularda var değişik değişik duyulmamış markalarda. Şuan bu soğutucunun bu fiyatta olması çok mu iyi? Ocypus kaliteli bir ürün müdür diğer ismi bilinmeyenlere göre? Ve ayrıca ryzen 5 5600 & arc b580 sistemin var yeni topladım şuan ufak bi kule tipi soğutmam var. Kasamda müsait, almak mantıklı olur mu?

Sıvı soğutma markalarını Bilmediğimden soruyorum. Bu fiyat bandında 360mm başka soğutucularda var değişik değişik duyulmamış markalarda. Şuan bu soğutucunun bu fiyatta olması çok mu iyi? Ocypus kaliteli bir ürün müdür diğer ismi bilinmeyenlere göre? Ve ayrıca ryzen 5 5600 & arc b580 sistemin var yeni topladım şuan ufak bi kule tipi soğutmam var. Kasamda müsait, almak mantıklı olur mu?
Fiyatına göre sunduğu performans güzel. Ocypus markasını kuran kişiler bilindik markalarda çalışıp ayrılan insanlar. Oneplus ve nothing phone telefonları gibi düşün

Elimde thermalright 240 beyaz sıvı soğutma var R7 7700 işlemci boşta 35-40 arasında kullanıyorum. Deli Gönül sat bunu 1200-1300 liraya 1000 lira farkla 360 a geç diyor 😂

5600 işlemcisine bu soğutma çok gereksiz. Mevcut fanınla kaç dereceyi görüyorsun maksimum?

Yeni sistem topluyorum ve bu sıvı soğutmayı sipariş verdim. Önerir misiniz... R7 9800x3d işlemcisini almayı düşünüyorum.

Yeni sistem topluyorum ve bu sıvı soğutmayı sipariş verdim. Önerir misiniz... R7 9800x3d işlemcisini almayı düşünüyorum.
Stok hızlarda ve manuel voltaj ile kullanacaksanız ve kasa havalandırmanız iyiyse işinizi görür diye düşünüyorum.

Oto voltaj fazla verip fazladan 5-8 derece fark ediyor hocam.

Stok hızlarda ve manuel voltaj ile kullanacaksanız ve kasa havalandırmanız iyiyse işinizi görür diye düşünüyorum.

Oto voltaj fazla verip fazladan 5-8 derece fark ediyor hocam.
Hocam bende bitfenix cube v2 360 modeli var işlemcimde 9700x geçmeye değer mi sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,524
Üyeler
195,040
Son üye
UmutRTX2060
Geri