piskelat
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
onu söyleyemem maalesef ama arkadaş geçenki kulaklığı aldı aynı yöntemle ben ödemeyi yapamadımsen soruyu cevapla hocam nerden eminsin ?
onu söyleyemem maalesef ama arkadaş geçenki kulaklığı aldı aynı yöntemle ben ödemeyi yapamadımsen soruyu cevapla hocam nerden eminsin ?
Hocam bu garanti payde kayıt falan ediyor muyuz yoksa sadece numarayı hızlıca yazıp ödemeye mı basmak yeterliVar hocam o yüzden garanti pay ile ödeyin diyorlar sanırım önceki mesajlara bakmadınız ama hızlı olursanız alırsınız nasip meselesi
Herhangi bir üründe şimdi deneyebilirsin nasıl işlediğini, onayın olmadan ödeme almıyor zatenHocam bu garanti payde kayıt falan ediyor muyuz yoksa sadece numarayı hızlıca yazıp ödemeye mı basmak yeterli
Kart numarası gerekli mi?Herhangi bir üründe şimdi deneyebilirsin nasıl işlediğini, onayın olmadan ödeme almıyor zaten
Kulaklık olayı belliydi zaten, 1600 e tek Kulaklık vardıonu söyleyemem maalesef ama arkadaş geçenki kulaklığı aldı aynı yöntemle ben ödemeyi yapamadım
HayırKart numarası gerekli mi?
klavyeyi 1 tl ye getirince dopaminle uyumayı tercih ederimBilim insanlarına göre insan vücudu 22:00-03:00 en sağlıklı uykuyu çekiyormuş. Ben uyuyom
umarımbu olabilirmi?![]()
Hawk Gaming HK255BR Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Mavi Kırmızı %75 Türkçe Gaming Klavye - incehesap.com
Hawk Gaming HK255BR Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Mavi Kırmızı %75 Türkçe Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Olmaz. Gaming gecesinde verilip sonrasında 1 tl yapmazlar.bu olabilirmi?![]()
Hawk Gaming HK255BR Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Mavi Kırmızı %75 Türkçe Gaming Klavye - incehesap.com
Hawk Gaming HK255BR Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Mavi Kırmızı %75 Türkçe Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Sinir krizi gecirip uyuma işiklavyeyi 1 tl ye getirince dopaminle uyumayı tercih ederim
Geçen kulaklık sepetteyken alamadım şuan imkanı yokadamlar bant daraltması yaptıgı ıcın hangı klavyeyı bulmamız 15 dkka surer zaten