🔥İndirim AKKO Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare MNYTK 8kHz Kablosuz HT Swap TR 1799 TL

Çok guzel ama genede çok sesli ya sessiz kablosuz bir klavye bulamadım ya.

https://www.koctas.com.tr/akko-mons...wap-turkce-mekanik-gaming-klavye/p/5003329468
Beyazıda varmış ekledim konuya.
Kaplan paylaşmış.

2li alımda world payle ödediğiniz senaryoda 550TL woldpuan kampanyası var @elemin bildirdi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

bu da incelemesi
lan ben 2500 almıştım baya güzel indirim gelmiş kaçırılmaz bide türkçe karakterli

ben 1 beyaz bide siyah aldım puan almak icin artık satarım birini f75 te var bende sistemin kolesi olduk :)

Kullanıyorum çok iyi klavye tavsiye ederim

CA1-3BLA-NH99-3TAD
%5 indirim verdi alacak olan varsa kodu kullanabilir. Herkese de veriyor olabilir bilmiyorum.

Ben de bir hafta önce almıştım güzel klavye. Yalnız klavyede kullanımda uygulama üzerinden 3 tuşun işlev yerini değiştiremedim. Sadece FN yi atıyor. Mesela win tuşunu menü şunu atamak istiyorum ayarlıyorum ama bir türlü kaydetmiyor. Yapabilen var mı?

Bu devam ediyor arkadaşlar

1 senedir kullanıyorum iyzico kampanyası vardı geçen sene max he modeli 1100e mi 1200e mi ne gelmişti fiyatına göre iyi bence

Redditde acayip gömüyorlar bu klavyeyi hiç alasım gelmedi, fps için alim kenarda dursun diyordum elim gitmedi bir türlü.
1 senedir kullanıyorum iyzico kampanyası vardı geçen sene max he modeli 1100e mi 1200e mi ne gelmişti fiyatına göre iyi bence

Sorun yaşadınız mı hiç?

Redditde acayip gömüyorlar bu klavyeyi hiç alasım gelmedi, fps için alim kenarda dursun diyordum elim gitmedi bir türlü.

Sorun yaşadınız mı hiç?
Yazılımından dem vurmuşlar başka bir kötü yorum görmedim yazılımı kötü demişler sadece

Geri