lan ben 2500 almıştım baya güzel indirim gelmiş kaçırılmaz bide türkçe karakterlihttps://www.koctas.com.tr/akko-mons...wap-turkce-mekanik-gaming-klavye/p/5003329468![]()
Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare Manyetik 8k Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye
Gaming Klavye kategorisindeki Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare Manyetik 8k Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Beyazıda varmış ekledim konuya.
Kaplan paylaşmış.
2li alımda world payle ödediğiniz senaryoda 550TL woldpuan kampanyası var @elemin bildirdi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu da incelemesi
1 senedir kullanıyorum iyzico kampanyası vardı geçen sene max he modeli 1100e mi 1200e mi ne gelmişti fiyatına göre iyi bence
Hayır hiçbir sorun yaşamadım tek sorunu 60 olması benceRedditde acayip gömüyorlar bu klavyeyi hiç alasım gelmedi, fps için alim kenarda dursun diyordum elim gitmedi bir türlü.
Sorun yaşadınız mı hiç?
varSocd var mı bunda?
Yazılımından dem vurmuşlar başka bir kötü yorum görmedim yazılımı kötü demişler sadeceRedditde acayip gömüyorlar bu klavyeyi hiç alasım gelmedi, fps için alim kenarda dursun diyordum elim gitmedi bir türlü.
Sorun yaşadınız mı hiç?