🔥İndirim GIGABYTE PSU MODÜLER 1000W 80+PLATINIUM GP-AE1000PM PG5 ICE 9.529 TL

bunu hemen tüm beyaz psu üreticilerine atıyorum ki bir daha çıkartmasınlar AHSHAHSHAHSHAHSHSHDHSHSHSZ kardeşim o zaman üreten adama kız görünmeyen şeyi niye pahalıdan satıyorsun diye :D

Son düzenleme:
bunu hemen tüm beyaz psu üreticilerine atıyorum ki bir daha çıkartmasınlar AHSHAHSHAHSHAHSHSHDHSHSHSZ kardeşim o zaman üreten adama kız görünmeyen şeyi niye pahalıdan satıyorsun diye :D
Ne kızması olum çocuk musun? sadece saçmalık olduğunu söylüyorum. Çok çok nadir kasalarda PSU ön camdan gözüküyor, geri kalan tüm popüler akvaryum kasalarda PSU arkada.

Ne kızması olum çocuk musun? sadece saçmalık olduğunu söylüyorum. Çok çok nadir kasalarda PSU ön camdan gözüküyor, geri kalan tüm popüler akvaryum kasalarda PSU arkada.
bilader bunun çocukluk ile ne alakası var? sen geldin neyin kafasını yaşıyonuz dedin ben de sana dedim ki git bunu üretenlere söyle yapmasınlar. boş yere geriyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim kimseye kızdığım yok benim sen niye bu kadar kastın
dostum ben sana alıntı yapmadım sen niye üstüne alındın ? ayrıca ben gülerek yazıyorum kasıntı yapan sadece ikiniz varsınız :d

Bu beyaz sistemde beyaz psu kafasını bir türlü anlayamıyorum. Görünmeyen, kasanın arkasında kalan bir şey için neden beyaz diye triplere giriyorsunuz.
Beyaz Psu'nun kablolarıda beyaz oluyor çünkü. Siyah Psu gözükmesede kabloları siyah olduğu için görüntüyü bozuyor. Ekstra kablo parası da vermek istemiyor insanlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NZXT C1000 varken bu PSU ile uğraşmazdım şahsen.

şu an en düşük TR fiyatı. peşin fiyatına taksit fırsatı da var. beyaz sistem toplayanlar için harika bir seçenek.

Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

Rog Plat kadar iyi diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,612
Üyeler
195,077
Son üye