Öneri R5 5600x ile en uyumlu nvidia ekran kartı önerisi

Evladım senin zekanda problem mi var? Performans farkı 1440P ve 4K da olmuş. 1080P de aynı performansı vermişler harbiden bilmiyosan bişeyi kabul et bari ayıp değil. İkisinin içindede aynı GPU çipi var performansları farklı OLAMAZ 1080Pde çünkü VRAM yetersizliği genelde yaşanmıyor. Problem diğer çözünürlüklere geçilince vram yetersizliğinden oluşuyor zaten. 5060 Tİ 8 GB da darboğaz yapan şey 16 dada yapar. Sarhoş musun içip mi geldin lütfen beynini kullan.
Uğraşmana değmez, tartışan tartıştığı konu hakkında bilgi sahibi değil çünkü.

Uğraşmana değmez, tartışan tartıştığı konu hakkında bilgi sahibi değil çünkü.
Ya reis sorma 2 saattir ne anlatıyo belli değil. Kartın içinde aynı GPU var diyorum hala bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. Fark 1440P ve 4K da oluşuyor çünkü vrami yetersiz geldiği için diyorum hala anlamıyor. Ne tipler var cidden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam tutturmuş bir video video izledim videoyu. Oluşan performans farkı tamamen vramden dolayı. 8 GB vramin yetersiz kaldığı durumlarda performans farkı oluşuyor. 1080P de bile 8 GB vramin yetersiz kaldığı durumlar olduğu için 5 10 fps farkı oluşuyor yer yer hala bunu savunuyor. Neyi savunduğunu da bilmiyor. 1 Tane videodaki sayıları görmüş o sayı neden öyle gösteriyor onu da bilmiyor. Bilmemesi ayıp değil kabul de etmiyor.

Ya reis sorma 2 saattir ne anlatıyo belli değil. Kartın içinde aynı GPU var diyorum hala bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. Fark 1440P ve 4K da oluşuyor çünkü vrami yetersiz geldiği için diyorum hala anlamıyor. Ne tipler var cidden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam tutturmuş bir video video izledim videoyu. Oluşan performans farkı tamamen vramden dolayı. 8 GB vramin yetersiz kaldığı durumlarda performans farkı oluşuyor. 1080P de bile 8 GB vramin yetersiz kaldığı durumlar olduğu için 5 10 fps farkı oluşuyor yer yer hala bunu savunuyor. Neyi savunduğunu da bilmiyor. 1 Tane videodaki sayıları görmüş o sayı neden öyle gösteriyor onu da bilmiyor. Bilmemesi ayıp değil kabul de etmiyor.
öncelikle merhabalar, konuyu açan kişinin eşiyim. bir de kendim anlatmak istedim. 2k monitör bakıyoruz almayı düşünüyoruz. ben gta veya ets gibi ağır oyunları pek oynamıyorum genelde sims minecraft benzeri pcyi çok yormayan oyunları oynuyorum. tercihim ekran kartının 16 gb olması çünkü uzun süre kullanabilmek istiyorum. ileride işlemci yükselttiğim zaman bana problem çıkarmayacak bi kart istiyorum. ileride belki bende gta falan oynarım diye. 4070 ti ve 5060 ti arasında kaldık sanırım hangileri önerildi hatırlamıyorum seçenek çok fazla. yardımcı olursanız seviniriz. bilgisayarın diğer donanımları İşlemci: AMD Ryzen 5 5600x / Anakart: Asus Prime B550M-A / Ram: 2X Corsair 8gb 3200mhz / Ekran Kartı: Asus Rog Strix Rodeon RX570 8gb / Depolama: WD 1tb hdd + Seagate 500gb ssd + MLD 1TB Purple M2SSD sadece ekran kartı değişecek ben kullanıcam.

1080p kalın dediğim gibi 5070 güzel olur veya 9060xt 16gb da güzel fiyat performans tercih olur. Ramlerde 32 yapılırsa mis gibi sistem olur.
merhaba, sistemi ben alacağım da 5070'in 2. el piyasası çok pahalı geldi bana. en fazla 22 23k verebilirim 35 fazla olmuş işin içine başka masraflar da girdi çünkü 2k monitör alacağız. tercihim 16 gb olması ama eğer 4070 ti super 12 gb daha iyi diyorsanız ona bakacağız tavsiyeniz nedir?

Geri