Daya yeni aldım patriot ramlerden ve bios güncel olmamasına rağmen tertemiz çalışıyor. Msi anakartın varsa cl 28-30-32 olanlar harici ram alma.Merhaba arkadaşlar b850 gaming plus +98003xd işlemci ile kullanicam patriot ramler nasıl veya sizin öneriniz cl30 6000mhz ram var mı?
Hangi modeli aldınız acaba?Daya yeni aldım patriot ramlerden ve bios güncel olmamasına rağmen tertemiz çalışıyor. Msi anakartın varsa cl 28-30-32 olanlar harici ram alma.
Hangi modeli aldınız acaba?
Hangi modeli aldınız acaba?
Mesajları okudum 2x16 alıcam tek tek bir sorun yaratti mi acaba?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E ve 7800x3d işlemci var önceden twinmos ram almıştım ama 3 hafta olmadan ram'lerden birisi bozulduğu için iadeye gönderdim yerine başlıktaki rami almayı düşünüyorum. Alınır mı veya başka öneriniz varsa ne alınabilir?
- qutalbin
- Cevaplar: 22
- Forum: Bellek (RAM)
Bu linkteki konuda dediğim ramleri sormuştum daha birkaç gün önce
Bende seri numaraları farklı olmasına rağmen ramlerin tüm özelliklerı birebir aynı. Aktif olarak crimson desert oynuyorum şu anda ve kasma donma vs yaşanmıyor. Bunlar güncel olmayan bios kullandığım halde bu şekilde. Güncellemek için format atmayı bekliyorum ama üşendiğimden erteliyorum. 163 fps - 130 %1 fps alıyorumMesajları okudum 2x16 alıcam tek tek bir sorun yaratti mi acaba?
Ben sistemi aldığımda o patriotun cl30 ramindan almıştım bir tane. Şimdi bir tane daha aldım aynısından sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Anakartımız aynı bu aradaMesajları okudum 2x16 alıcam tek tek bir sorun yaratti mi acaba?
Merhaba arkadaşlar b850 gaming plus +98003xd işlemci ile kullanicam patriot ramler nasıl veya sizin öneriniz cl30 6000mhz ram var mı?