RS200 vs 250SR vs Voge 250RR

Burax

80+
Reaksiyon skoru
33
Bu üçünden birini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır olacak, ilk motorum olacak; öneriniz nedir? Racing düşünüyorum; bu üç model arasından net karar vermem gerekiyor, şimdiden teşekkürler.

0 alma kesinlikle bayiden çıkardığın an fiyatı 50 k düşüyor, 2. el al ve çinden uzak dur bu tarzlarda, bütçen yetiyorsa dominar 250 yetmiyorsa bajajdan ilerle

Bu üçünden birini düşünüyorum. İkinci el veya sıfır olacak, ilk motorum olacak; öneriniz nedir? Racing düşünüyorum; bu üç model arasından net karar vermem gerekiyor, şimdiden teşekkürler.
gözüm kapalı voge u bayiden çıkardım bile

0 alma kesinlikle bayiden çıkardığın an fiyatı 50 k düşüyor, 2. el al ve çinden uzak dur bu tarzlarda, bütçen yetiyorsa dominar 250 yetmiyorsa bajajdan ilerle
2.el alacağım da 250sr tasarımı çok hoşuma gidiyor rs200 de daha sağlam çok kararsız kaldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gözüm kapalı voge u bayiden çıkardım bile
2.el alacağım sorun çıkartır mı voge bilemedim ama genelde sağlam diyorlar

2.el alacağım da 250sr tasarımı çok hoşuma gidiyor rs200 de daha sağlam çok kararsız kaldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el alacağım sorun çıkartır mı voge bilemedim ama genelde sağlam diyorlar
250sr çevremde kullanan kimse memnun kalmadı diyebilirim satmaya çalışma cabası ben olsam bajaj alırdım

250sr çevremde kullanan kimse memnun kalmadı diyebilirim satmaya çalışma cabası ben olsam bajaj alırdım
250sr için bende duydum da problemlerini memnun olanda var tabi sıkıntı çıkmayan da biraz denk gelmeye bağlı sanırım. Voge hakkında fikrin var mı reis

250sr için bende duydum da problemlerini memnun olanda var tabi sıkıntı çıkmayan da biraz denk gelmeye bağlı sanırım. Voge hakkında fikrin var mı reis
yok 10 yıl önce falan duymuştum ama ne öven duydum ne gömen

voge tabii ki diğerlerini düşünme bile bende almayı düşünüyorum bu yaz100 bine 2. el olarak var 0 alınmaz çin motoru bendende size tavsiye olsun

voge tabii ki diğerlerini düşünme bile bende almayı düşünüyorum bu yaz100 bine 2. el olarak var 0 alınmaz çin motoru bendende size tavsiye olsun
voge 147 bin tl 7500 km de var ama piyasası çok yok gibi daha çok yeni o yüzden kararsızım

yeni 250sr çok iyi duruyor ama parça sorunu yaşanır muhtemelen yeni gelmiş motor olduğu için. voge daha güvenli duruyor.

250sr aralarındaki en iyi motor, kronikleri var ama işte denk gelirsen sıkıntı ben 2. motor olarak almıştım full sorunsuz 8k km bindim tepe tepe. Sonra r25'e geçtiğimde anladım ki r25in frenler bok gibi sr'a göre. Sr güzel makinedir şans meselesi ama. Rs200'de güzeldir tipsiz bence ve eğer daha önce motor sürmediysen vites göstergesi olmadıgı ıcın problem yaşayabilirsin önermem.

yeni 250sr çok iyi duruyor ama parça sorunu yaşanır muhtemelen yeni gelmiş motor olduğu için. voge daha güvenli duruyor.
Hocam sıfırdan vazgeçtim ama 250sr var 2025 model 172 bin tl belki sıfır olarak o olabilir birde voge 147 bin tl 7500 km aklımda biraz servis konusu sıkıntılı tabi voge de de en sağlam seçenek rs200 gibi duruyor

Geri