120 Mm Sıvı Soğutma Önerisi

Cokobans

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle 120 MM sıvı soğutucuların çok iyi olmadığını biliyorum daha öncesinde Corsair H45 kullanıyordum aşırı memnundum şuan hava soğutmaya geçmek istemememin sebebi kasama uyar mı diye bakmaya üşeniyorum ve sıvı soğutma daha temiz duruyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 5 5600x O.C
Kasa Antec NX291

Bütçe nedir?

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle 120 MM sıvı soğutucuların çok iyi olmadığını biliyorum daha öncesinde Corsair H45 kullanıyordum aşırı memnundum şuan hava soğutmaya geçmek istemememin sebebi kasama uyar mı diye bakmaya üşeniyorum ve sıvı soğutma daha temiz duruyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 5 5600x O.C
Kasa Antec NX291
Bütçe ne kadar acaba şuan corsair nautilus 240mm sıvı soğutma hala indirimde 3k ya geliyor kargo ile birlikte

1.5 2k bandına kadar bakıyordum tam olarak bilemiyorum tek fan sıvı soğutma fiyatlarını ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ne kadar acaba şuan corsair nautilus 240mm sıvı soğutma hala indirimde 3k ya geliyor kargo ile birlikte

kasama 240 mm sığmıyor diye biliyorum ama

1.5 2k bandına kadar bakıyordum tam olarak bilemiyorum tek fan sıvı soğutma fiyatlarını ama

kasama 240 mm sığmıyor diye biliyorum ama
Bunu alabilirsin.
120mm soğutmaya para verme israf olur.
360mm desteği var kasanın ön kısmına takacaksın.
Önden çıkan fanları da egzoz ve üst kısma takar hava sirkilasyonunu iyilestirirsin. İlerde işlemci yükseltirken veya komple update edersen soğutma parası derdin olmaz beyazı da aynı fiyat bu arada.
Bu da kasa desteklerin.

Egzoz fanı var dersen kasana ekran kartı altına psu üstüne de fan takılıyor oraya 1 tane 2 tane de yukarı takarsın.
Ya da 1 tane yukarı arka, 2 tane ekran kartı altına takar görüntü olarak güzelleştirirsin kombinasyon işi senin :)

Bunu alabilirsin.
120mm soğutmaya para verme israf olur.
360mm desteği var kasanın ön kısmına takacaksın.
Önden çıkan fanları da egzoz ve üst kısma takar hava sirkilasyonunu iyilestirirsin. İlerde işlemci yükseltirken veya komple update edersen soğutma parası derdin olmaz beyazı da aynı fiyat bu arada.
Bu da kasa desteklerin.
hocam eline koluna sağlık müthiş bilgiler edindim sayende teşekkür ediyorum iyi forumlar<3

hocam peki 1000 tl bandında hava soğutucu hariç bulabilir miyiz yoksa o klastaki 6'lı bakır olanlar daha mı iyi mi sıvı soğutmaya göre
6 ısı borulu bir hava soğutma 120mm ve dandik olan 240mm sıvı soğutmalardan daha iyidir.

1000tl civarına hava soğutma isyerseniz şunlar bir yakışıklı ki :)

İlle sıvı olsun derseniz şunu alabilirsiniz pompasına da fan var mosfetleri de serin tutar.

Son düzenleme:
6 ısı borulu bir hava soğutma 120mm ve dandik olan 240mm sıvı soğutmalardan daha iyidir.

1000tl civarına hava soğutma isyerseniz şunlar bir yakışıklı ki :)

İlle sıvı olsun derseniz şunu alabilirsiniz pompasına da fan var mosfetleri de serin tutar.
fiyat olarak gerçekten kule tipi olanlar baya baya iyiymiş 60 cfm veriyor sanırım benim işlemcim için yeterli corsair h45 kullanıyordum dediğim gibi o 94 yazıyordu resmi sitesinde fakat ne kadar doğrudur bilmem kule tipine veya 360 mm olana yöneleceğim sanırım

bir de bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz

fiyat olarak gerçekten kule tipi olanlar baya baya iyiymiş 60 cfm veriyor sanırım benim işlemcim için yeterli corsair h45 kullanıyordum dediğim gibi o 94 yazıyordu resmi sitesinde fakat ne kadar doğrudur bilmem kule tipine veya 360 mm olana yöneleceğim sanırım

bir de bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz
Bana pahalı geliyor. 360mm sıvı soğutma 2.3k 240mm sıvı soğutma 1.9k, benim attığım model 900 lira olunca.

Tasarımını beğendim derseniz alınabilir tabii ki.

Bana pahalı geliyor. 360mm sıvı soğutma 2.3k 240mm sıvı soğutma 1.9k, benim attığım model 900 lira olunca.

Tasarımını beğendim derseniz alınabilir tabii ki.
bilgiler için teşekkür ederim hocam çok sağolasın termal macun olarak bunu satın almayı düşünüyorum bence ikisi yeterince iş görür diye düşünmekteyim çözüldü olarak işaretliyorum teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri