HAHAHAHAHAHA Sırf bu yorumu yapmak için hesap mı oluşturdun korkak herif.Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka yaevdeki tüm malları araştırsa yobaz olmasalar yüzde 90 ı İsrail markası çamaşır deterjanından oturduğu eve kadar hepsi İsrail firması hala boykot ediyorum knk ya onda Müslüman kanı var diyor zamanında ülkesinin hepsini yabancılara satmasaydıda günümüzde böyle bişey yaşamasaydı allahın filistinlisi için kılımı kıpırdatmam
Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmayaHAHAHAHAHAHA Sırf bu yorumu yapmak için hesap mı oluşturdun korkak herif.
tepki vermeye bile değmeyecek bir insan olduğun için yorumunu görmezden geliyorum korkak.Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmayabelki senin yemediğin bir hamburger sayesinde kurtulmuşlardır zulümden sana beyin verende bir imalat hatası var
Yüzyüze korkak demeni çok istiyorum sana 10. Kardeşin benden gelecek teşekkür borçlusun artıktepki vermeye bile değmeyecek bir insan olduğun için yorumunu görmezden geliyorum korkak.
bunların hepsi ekonomiden dolayı oluyor anası babası bir prezervatif alacak parası olmadığı için mecbur kalıyorlar böyle embesiller oluşması normal yani bu ekonomideKonunun forumdaki geri kafalıları engellemek için sağladığı avantajdan dolayı konu sahibine buradan teşekkürler.
Makarnadan dolayı hepsi ya, milletimiz umarım bir gün düzenli kırmızı et tüketimine başlaYABİLİR.bunların hepsi ekonomiden dolayı oluyor anası babası bir prezervatif alacak parası olmadığı için mecbur kalıyorlar böyle embesiller oluşması normal yani bu ekonomide
Sana ne sevz sana mı kaldıAlıyorsan sessizce alıp yiyebilirsin herkese duyurmana gerek yok. ben çocuk katillerine destek olmayı seviyorum demeye gerek yok.
Bu konuda cidden haklı olduğun büyük bir kısım var. Mesela Microsoft, Spotify gibi birçok şirket İsrail'i destekliyor. Yani açıkcası Israil'e tam desteği kesmek yerine kesebildiğimiz kadarını kesmek (mesela Spotify yerine alternatif kullanmak) yani böyle uygulamalara yönelmek ve bu bakış açısıyla bakmak daha mantıklı. Yani benim bakış açımda mutlak boykot diye bir şey yok ama senin yaşantını olumsuz etkilemeyecek (mesela ofiste çalışıyorsan ve kullandığın program İsrail'i destekliyorsa ve başka alternatifi yoksa o programı kullanabilirsin) şeyleri boykot edebiliriz. Yani boykot saçma değildir, ama mutlak boykot diye bir şey de yoktur ve insanları boykot yapmak için de zorlamamalısınız.Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka yaevdeki tüm malları araştırsa yobaz olmasalar yüzde 90 ı İsrail markası çamaşır deterjanından oturduğu eve kadar hepsi İsrail firması hala boykot ediyorum knk ya onda Müslüman kanı var diyor zamanında ülkesinin hepsini yabancılara satmasaydıda günümüzde böyle bişey yaşamasaydı allahın filistinlisi için kılımı kıpırdatmam