arkadaşlar premiere pro ve after effects için windows laptop alacam bütcem 70-90k arası alınabilecek en mantıklı laptop hangisi ve neden beni 3-4 yıl bu programlarda götürecek bir makine olması lazım akıcı bir şekilde 3-4 sene kullanayım?
Güç mü ön planda yoksa mobilite mi? Ona göre verilecek öneriler çok değişir çünkü.arkadaşlar premiere pro ve after effects için windows laptop alacam bütcem 70-90k arası alınabilecek en mantıklı laptop hangisi ve neden beni 3-4 yıl bu programlarda götürecek bir makine olması lazım akıcı bir şekilde 3-4 sene kullanayım?
hocam mobilite önemli değil sadece laptop olsun ve güçlü olsun 3-4 sene taşıyacak bir şey lazım bu programları akıcı kullanayım bir de yanında ekstra oyun oynarsam oyunda oynayayım diyorumGüç mü ön planda yoksa mobilite mi? Ona göre verilecek öneriler çok değişir çünkü.
mac alacaktım da taksit seçeneklerine uymadı bir de harici monitör falan almam lazımdı ondan dolayı laptop almaya karar verdimSadece bu programlarsa Mac al dostum.
Biraz indirim kovalarsan iş görür donanım ve kalite olarak olarak baya sağlam cihaz, sadece RAMi düşük kalır onu da sonradan bir ara yükseltmek lazım mecbur.hocam mobilite önemli değil sadece laptop olsun ve güçlü olsun 3-4 sene taşıyacak bir şey lazım bu programları akıcı kullanayım bir de yanında ekstra oyun oynarsam oyunda oynayayım diyorum
O konuya ben de katılıyorum ama Windows istendiği için ona göre öneri yaptım.Sadece bu programlarsa Mac al dostum.