25k Bütçe 0 İkinci El Birlikte Sistem Toplayacağım Öneri

Reaksiyon skoru
14
İyi akşamlar herkese 25 k bütçem var ekran kartını 0 alma istiyorum işlemci olarak ryzen 5 5600 düşüniyorum ama ikinci elde millet sıfırdan 200 tl eksiltip falan yazıyor sizce hangi bileşenleri 2. El almalıyım hangi ekran kartı güzel olur öneri verebilir misiniz n11 de rtx 5060 15k ekran kartı olarak onu düşünüyorım ya da b 580

bence 0 kart almadan önce 2. elden kovala ekran kartı güzel kartlar oluyor illaki

bana kalırsa donanımarşivi 2.el kısmındaki kartlara bakmalısın. gerisi halledilir ama iyi şeyler çıkabiliyor

Aga yakın zamanda abdullah abi bir vide paylaştı. Orada 20k bandında pc topluyordu. İstersen oradaki parçalara bakabilirsin. Örnek olması için

Saçmalama kanka bu sistem 26k eder mi sence?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi akşamlar herkese 25 k bütçem var ekran kartını 0 alma istiyorum işlemci olarak ryzen 5 5600 düşüniyorum ama ikinci elde millet sıfırdan 200 tl eksiltip falan yazıyor sizce hangi bileşenleri 2. El almalıyım hangi ekran kartı güzel olur öneri verebilir misiniz n11 de rtx 5060 15k ekran kartı olarak onu düşünüyorım ya da b 580
İşlemci,ekran kartı,ssd ve ramleri ikinci el uyguna bulman lazım.

Kac para eder kankim sen bi fiyat söyler misin?
Ben satın bile almazdım dengesiz bi sistem çünkü ekran kartı değiştirmek gerek, 5600x ile 1660 kimse kullanmaz en azından pc den anlayan. Kasa sahibide kimse parça parça satması onun için en mantıklısı olur.

Ben satın bile almazdım dengesiz bi sistem çünkü ekran kartı değiştirmek gerek, 5600x ile 1660 kimse kullanmaz en azından pc den anlayan. Kasa sahibide kimse parça parça satması onun için en mantıklısı olur.
bütçen yoksa kullanıyorsun. ikinci bilgisayarda 2 ay öncesine kadar 5600x + 1650 super vardı. ramler de 16x2 3600 mhz olarak duruyor. bütçe meselesi zamanla arttırır yani

dlss vs kullanmayacaksan bence 8gb vramli kartı sıfır almanın anlamı yok alırsanızda bu sefer ramdan işlemciden m2den vs kısmanız gerekir hepsini 25e tamamlamak için. o yüzden tavsiyem bence komple set olarak 2. el bi kasa alın. 25e zaten 6700xt 5600lü kasalar var diye biliyorum zaten o kart 5060a denk saf güç olarak

bütçen yoksa kullanıyorsun. ikinci bilgisayarda 2 ay öncesine kadar 5600x + 1650 super vardı. ramler de 16x2 3600 mhz olarak duruyor. bütçe meselesi zamanla arttırır yani
Tamamda konu bütçe değil 26k ya daha düzgün sistemlerde bulunur yoksa tabii zorunda olduğum dönem bende öyle yaptım. Atılan sistem linkine basıp sisteme bak ne demek istediğimi anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,059
Üyeler
195,515
Son üye
kaklas
Geri