❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17 256 Gb 74.999 Tl

Hanıma alayım dedim iPhone 13 - 256GB - Pil 85 altı - geri kalan çalışıyor işaretledim.

14.750 TL destek çıktı. Artı kampanya ile verdikleri var. 128 gb olup da totalde 30k alan arkadaş vardı.

neye göre veriyorlar anlamadım. Çok düşük. Ya da düşürdüler mi bilemedim.

Ekler

• SCR-20260511-bcur.webp
    SCR-20260511-bcur.webp
    30.9 KB · Hit: 87
Hanıma alayım dedim iPhone 13 - 256GB - Pil 85 altı - geri kalan çalışıyor işaretledim.

14.750 TL destek çıktı. Artı kampanya ile verdikleri var. 128 gb olup da totalde 30k alan arkadaş vardı.

hocam benim 13 e destekler dahilinde 30k teklif veriyordu mediamarkt. size nasi bu kadar az veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suan bu sekilde birkac saat once destekler az gorunuyordu ama bu sekilde cok iyi teklif @ikotti

1778452072183.webp

bence de iyi teklif etmiş , 13 pro maxe de 41.5k veriyor
o da baya iyi hocam 120den 120ye gecersiniz prodan kaybetmezsiniz

Önce telefonu alsak buna aktarsak sonra değişime başlasak oluyor mu
bence olmasi lazim, benim mediamarktta sinirsiz ekran degisimim var, her gittigimde goruyordum orada, iphone yukseltenlerin telefonunu aktarip veriyorlardi hatta bir donem degisim kampanyasinin yanina ekstra olarak ekran koruyucu ve seffaf kilif da veriyordu, suan durum ne bilmiyorum ama bir iki gun icinde gidip detayini ogrenecegim.

şu şekilde alinir aslinda, bugun satmaya kalksam 23-24 edecek telefona 30K veriyorlar baya mantikli geldi ne zamana kadar aca

hocam benim 13 e destekler dahilinde 30k teklif veriyordu mediamarkt. size nasi bu kadar az veriyor

suan bu sekilde birkac saat once destekler az gorunuyordu ama bu sekilde cok iyi teklif @ikotti

Alıntıyı görüntüle
İşte bende destekler dahil 20.750 çıkıyor ve aynı cihaz olup 256gb olmasına rağmen 😅 Sizin pil 85 üstü mü acaba diyeceğim ama o da 10k farkettirmemeli. Çok garip. Yarın mediamarkt mağazasına gidip bir soracağım. Size gelen teklif bana gelse 1dk düşünmem imkan varsa değerlendirin derim

İşte bende destekler dahil 20.750 çıkıyor ve aynı cihaz olup 256gb olmasına rağmen 😅 Sizin pil 85 üstü mü acaba diyeceğim ama o da 10k farkettirmemeli. Çok garip. Yarın mediamarkt mağazasına gidip bir soracağım. Size gelen teklif bana gelse 1dk düşünmem imkan varsa değerlendirin derim
aynen o sekilde hereyi tam, degerlendirecegim.

apple evini ateşler salsın ekim ayında ülkede stok yok ve geldiginde 85k ya yakın fiyat yükseltirler diye resmi sitesinden 78k ya aldım hemde gelmesini 2 hafta beklemistim...
Her yıl öyle oluyor zaten, ben iPhone 16 alırken 2 ay bekleyip resmi fiyatın çok altına almıştım, ilk almak isteyen pahalı alır mantık hep böyle. Zaten lansmandan 2 ay sonrası Kasım oluyor güzel fiyatlar görüyor cihazlar, iPhone 17 de kasımda 72K civarıydı doğru hatırlıyorsam.

128GB ye daha iyi teklif veriyor bu alım siteleri. O yüzden al sat yapanlar aldığı cihazı baz model alsın valla ben de 256GB aldım yeni cihazı ama satmak istesem zorluğu olur illa ben pestili çıkana kadar kullanırım diye düşünüyorum ama, alırken de öyle düşünmüştüm 😀

Her yıl öyle oluyor zaten, ben iPhone 16 alırken 2 ay bekleyip resmi fiyatın çok altına almıştım, ilk almak isteyen pahalı alır mantık hep böyle. Zaten lansmandan 2 ay sonrası Kasım oluyor güzel fiyatlar görüyor cihazlar, iPhone 17 de kasımda 72K civarıydı doğru hatırlıyorsam.

128GB ye daha iyi teklif veriyor bu alım siteleri. O yüzden al sat yapanlar aldığı cihazı baz model alsın valla ben de 256GB aldım yeni cihazı ama satmak istesem zorluğu olur illa ben pestili çıkana kadar kullanırım diye düşünüyorum ama, alırken de öyle düşünmüştüm 😀
Saçmalık ya baz modelle fark olsun hadi diyelim de 10k nedir 😅 Neyse hızlıdan çıkarmaya çalışacağız elimizden ikinci el satıp veya telefonculara da bi sorarım. indirim bitmeden 1 tane çözebilirsem çözeceğim

Saçmalık ya baz modelle fark olsun hadi diyelim de 10k nedir 😅 Neyse hızlıdan çıkarmaya çalışacağız elimizden ikinci el satıp veya telefonculara da bi sorarım. indirim bitmeden 1 tane çözebilirsem çözeceğim
Çevrede varsa baz model iPhone kullanan değiştirmek isteyen falan onun cihazını takas olarak gösterirsin de öyle bir imkan yoksa zor.

iphone 13 128 gb garantisi bitmiş hatasız telefonuma yaklasık destekler dahil 30 bin vermiş oluyor. Şuan 16e ve 17 serileri internet fiyatları ile yarışıyor mediamark ta değiş tokuş talebi açtım yarın mağaza gidince belli olur daha önce hiç yapmadım işlemler nasıl oluyor bilmiyorum.
17 75 bin , 16e 39 bin fiyatı ile telefonumu 30 binden verebilme avantajıyla epey cazip duruyor.Aslında bana hala yetiyordu ama guncelleme vakti geldi ya biraz zorlayıp 17 alacagım yada 16e fikirlerinize acıgım.Ayrıca değiş dokuş desteğinde nasıl ilerliyor sistem basitçe uygulamış olan anlatırsa sevinriim

Arkadaşlar 16 pro kullanıyorum memnunum ama yd. Bi telefon daha alıcam, 1 esim im var şu anda fiziksele geçirmedim. Nasıl geçircem daha bilmiyorum da. Bu ay telefon alcaktım; kısaca tr iph17 mi yd 17 pro max mı sizce? Önemki fark nedir?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri