Witcher3455
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
1500-2000 tl arası erkek yazlık parfüm önerisi istiyorum , bir de jeven brus parfümleri hakkında bilgisi olan var mı nasıl sizce ?
hangi muadilcikör alım yapma parfümü deneyerek al, sephora vs gibi yerlerde gidip istediğin gibi deneyebilirsin. Orjinale paran yetmezse kaliteli bir yerden muadilini alırsın işini görür . Ben orjinal parfüm yerine muadili çok iyi yapan bir yerden alıyorum orjinalle bir farkı yok orjinal parasına bir sürü parfüm alıyorum. Ama yazlık için öneri istersen fiyata bakmaksızın, 2 önerim var . Narenciye tarzı seversen Imagination, hindistan cevisi hafif şeker yaz esintisi istiyorsan jean paul gaultier le beau le öneririm bunlar yazın vazgeçilmezi benim için.
parfümesland diye bir yer ben adamla konuşuyorum esans oranını vs normalden fazla yaptırıyorum ekstra ücret almıyorhangi muadilci
Parfümesland'dan 2 tane yazlık parfüm önerebilir misiniz ?parfümesland diye bir yer ben adamla konuşuyorum esans oranını vs normalden fazla yaptırıyorum ekstra ücret almıyor
Jean paul gaultier le beau le ben yazın bunu kullanıyorum , mesaj atıp ne tarz nasıl bir koku istediğini söylersen yardımcı oluyor zatenParfümesland'dan 2 tane yazlık parfüm önerebilir misiniz ?