Neden CMF Phone 1 Almalısınız

Resmiyet gerektiren uygulamarda nfc yoksa kartı kameradan gösterip halledebiliyorsun diye biliyorum yani zaten telefonda nfc yok diye bir şey yapamayacaksak insanlar sıkıntıya düşer illaki bir şekilde normalden giriliyordur
yok hocam bazı e devlet uygulamalarında bile nfs siz açamıyorsunuz bazı özelikleri.
NFC siz telefon +65 yaş değilse alınmaz konu kapalı, çok net çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle hiç başıma gelmedi. Şöyle diyeyim. Cebimde bazen 1000tl olur ve o parayı 5 ay taşıdığımı bilirim. Bütün ödemelerimi KK ile yapıyorum ve hiç NFC ihtiyacım da olmadı inanın. Yani e devlet ile kullanırken bile hiç nfc ihtiyacım olmadı. NFC nin açılımı bir zamanlar Nobody Fuckin Cares idi. :D
Siz güle oynaya kullanmaya devam edin hocam umarım hiç nfc li telefonu olan varmı diye ortalıkta dolaşmanıza gerek kalacak duruma düşmezsiniz :D

yok hocam bazı e devlet uygulamalarında bile nfs siz açamıyorsunuz bazı özelikleri.

Siz güle oynaya kullanmaya devam edin hocam umarım hiç nfc li telefonu olan varmı diye ortalıkta dolaşmanıza gerek kalacak duruma düşmezsiniz :D

Merak etmeyin. Bendeki telefon nfcli ve nfc özelliği kapalı. cüzdanımda bile 3 tane kart var.

kesinlikle hiç başıma gelmedi. Şöyle diyeyim. Cebimde bazen 1000tl olur ve o parayı 5 ay taşıdığımı bilirim. Bütün ödemelerimi KK ile yapıyorum ve hiç NFC ihtiyacım da olmadı inanın. Yani e devlet ile kullanırken bile hiç nfc ihtiyacım olmadı. NFC nin açılımı bir zamanlar Nobody Fuckin Cares idi. :D
Hocam Bankalarda artık yeni sistem tc kimlik nfc çip doğrulama geldi bu bahsettiklkerinize göre ben de nfc kullanmayan adamım ama bu banka muhabbetinden dolayı 2 kere açmam gerekti. Nfc olmasa ben o an parayı gönderemeyecektim ve mağdur olacaktık. Nfc lazım demiyorum ben de kullanmıyorum ama bu yeni çıkardıkları güncellemelerle hayatımıza girmeye, kullanımı zorunlu kılmaya başlıyorlar.

1. Yeni Nesil Kimlik Doğrulama

Eğer ilk kez birine yüklü miktarda para gönderiyorsanız veya yeni bir cihazdan giriş yaptıysanız, banka işlemi yapanın gerçekten siz olduğunuzu teyit etmek isteyebilir.
Eğer saat 17:00'yi geçtiyse veya bir tatil günündeyseniz, banka sistemi otomatik bir "nöbetçi" moduna geçer ve sizi doğrulamak için telefonun NFC özelliğini kullanmanızı daha sık talep edebilir.

Resmiyet gerektiren uygulamarda nfc yoksa kartı kameradan gösterip halledebiliyorsun diye biliyorum yani zaten telefonda nfc yok diye bir şey yapamayacaksak insanlar sıkıntıya düşer illaki bir şekilde normalden giriliyordur

Hocam o kadar kolay mı? BTK raporunda memlekette hala 3 milyon insanın 2G li telfon kullandığı hala milyonlarca 3g li telefon olduğu söyleniyor.

En kötü gidip ptt den şifre alırlar.

Fazla ofansif yorum. Bütün ödemelerimi nfc ile yapan biriyim nakit veya kart bile taşımıyorum. Ama yinede zorunlu olduğunu düşünmüyorum daha önce birçok kez resmi uygulamalarda karşıma çıktı ama çoğunda nfc sistemleri doğru düzgün çalışmıyordu yine eski yönetemlerle gördüm işimi. Ödemede de bi kart alırım yanıma olur biter. Çok net konu kapalı vs. Gereksiz ithamlar

Hocam o kadar kolay mı? BTK raporunda memlekette hala 3 milyon insanın 2G li telfon kullandığı hala milyonlarca 3g li telefon olduğu söyleniyor.

En kötü gidip ptt den şifre alırlar.
Zaten nfc olmadan hiçbir yere giremeyeceksek baya sıkıntı olur şuan kullanılan bazı 4g telefonlarda bile nfc yok bence normalden girilebilir olacaktır nfc sadece kolaylık olur gibime geliyor

nothing phone 1 almıştım 10kya 3 tane.

3unde de memnun değiliz.

1. cihazda amoled yanığı oldu bildirim kısmında ve kronikmiş
2. cihaz ve 3. cihazda ise kamera donuyor cihazı yeniden başlatmadan kamera açılmıyor bu sebeple görüntülü konuşmak v.s mümkün olmuyor.

bilginiz olsun.

nothing phone 1 almıştım 10kya 3 tane.

3unde de memnun değiliz.

1. cihazda amoled yanığı oldu bildirim kısmında ve kronikmiş
2. cihaz ve 3. cihazda ise kamera donuyor cihazı yeniden başlatmadan kamera açılmıyor bu sebeple görüntülü konuşmak v.s mümkün olmuyor.

bilginiz olsun.
Markanın ilk telefonuydu o zaten sorunlu olması normal

Cmf phone yazılım sayesinde en az 5 sene gidecek bir cihaz. Kamerası da fiyatına göre müthiş. Gsmarenadaki incelemesine bakabilirsiniz.

Geri