2k ıps monitöre 14k verilmez hocam, ya bunu al ya samsung oled g5'i al bütçe çıkarsa.daha önce dediğim gibi ; milli monitörümüz 8.999 TL olacak bir gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyler o mu bu mu ya çok arada kaldım
![]()
ASUS Rog Strix XG27ACMES-W 27 inç 0.3 ms 255 HzFast IPS 2K Freesync ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACMES-W 27 inç 0.3 ms 255 HzFast IPS 2K Freesync ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör Beyaz fiyatı ve özellikleriwww.mediamarkt.com.tr
24 kim kullanıyor asıl hocamşunları niye 24 inç yapmıyorlar ya 27 yi kim kullanıyor anlamıyorum
fps oyuncuları kullanır 27 cok büyük24 kim kullanıyor asıl hocam![]()
şanslarını deniyorlar gibi hissediyorumDümdüz 10k yapsalar şu monitörü yok satacaklar da yapmıyorlar işte :/
aynı paneli kullanıyorlar ama lenovonunki çok kötü değerlere sahip diye biliyorum.Ölümüne kapışırlar sanki
![]()
hocam gereksiz pahalı bu sırf asus diye. bide 255hz. 320hz ktc varken hiç düşünmem. segmentinin en iyi renklerini veren paneli ayrıca.daha önce dediğim gibi ; milli monitörümüz 8.999 TL olacak bir gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyler o mu bu mu ya çok arada kaldım
![]()
ASUS Rog Strix XG27ACMES-W 27 inç 0.3 ms 255 HzFast IPS 2K Freesync ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACMES-W 27 inç 0.3 ms 255 HzFast IPS 2K Freesync ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör Beyaz fiyatı ve özellikleriwww.mediamarkt.com.tr
KTC baya yayıldı artık forumda aratırsan kıymetini bilirsin fiyatının üstünde kalitede ürün satıyolarSizce alınır mı? Marka pek tanıdık gelmedi ama.
FPS oyuncuları 2k tercih etmez ki hocam 24 inç 2k da görüntü güzel olmaz ben 27inç HD kullanıyordum pikselleri sayabiliyordum.fps oyuncuları kullanır 27 cok büyük
9999tl 6 taksit olsun alalım.
Hocam arkadaşlar falanda 27 fps icin büyük diyor ama bu monitör baya f p fps oynamak zorunda olur mufps oyuncuları kullanır 27 cok büyük
Ben aldım oynayamadım iade ettim 27 inch 2k fps oyunları için uygun değil hocamHocam arkadaşlar falanda 27 fps icin büyük diyor ama bu monitör baya f p fps oynamak zorunda olur mu