Yks senesi oyun oynamak

Zaten sadece denemelere ve ayt fizik mat için gidiyordum onlara da gitmeyecem kütüphanede devam edeceğim full branş denemesi çözüyorum ve ayt fizikte eksik konuları tamamlıyorum tyt 100 ayt 60-70 geliyor inşallah 10k gelir sınavda tytyi yapamam diye korkuyorum bakalım
Olmayacak sey degil, ayt asilmani oneririm suandan itibaren, 70+ cikarabilirsen super olur senin icin.

1 ay kalmış sınava bu sabah bir cs2 maçı atmışım akıllara zarar. ama iyi yere gidecek olan adam benim şu yaptığımı yapmaz. sezon içerisinde haftada bir defa falan oynarsın

oyun oynasak sorun olur mu
Her günün sonunda çalıştığın her 4 saat için 1 saat oyun yap ki günde 8 saat ders 2 saat oyun olur o şekil yaparsın. Ha 100binden üstü yani 200k civarıysa hedef, s*şim dersi lol gir. 50k civarı istiyorsan oyun işi yalan haberin olsun hele 1 ay kala aman aman.

Yok be ne sorun sabah kadar brawlda kupa kasma devam sen çok iyi sakın çizgi bozma o betalara gerçek yüz gösterecek sen şınav salla getsin

Her günün sonunda çalıştığın her 4 saat için 1 saat oyun yap ki günde 8 saat ders 2 saat oyun olur o şekil yaparsın. Ha 100binden üstü yani 200k civarıysa hedef, s*şim dersi lol gir. 50k civarı istiyorsan oyun işi yalan haberin olsun hele 1 ay kala aman aman.
50K gelirse mezuna bırakırım hocam şimdiden 100+ 70+ yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri