Yardım Forza Horizon 6 Premium Edition 84 Dolar Verdim ?

Reaksiyon skoru
40
1778786834356.webp

Arkadaşlar 84 Dolara Premium Edition Aldım 5 Yıl kadar Araba açlığımı gidercek bir oyun olarak görüyorum Premium Edition Avantajlarında VİP Üyelik Ve Bazı DLC Ler ve 2 Adet Map Genişletme + ları olduğu için 35 Dolar Fazla Verdim Sizce Nasıl bir durumdayım Uzun bir zaman sonra ilk kez bir oyun satın aldım. (Cs2 deki bıçağımı satıp aldım nakit paramı kullanmadım)

Ekler

• 1778786790710.webp
    1778786790710.webp
    89.2 KB · Hit: 20
Çok sevdiğim ve beklediğim bir oyun için bile benim psikolojik sınırım 3.999 TL'dir ama sanal bir aksesuarı satıp onun geliriyle alındığında bunun önemi yok. Hayırlı olsun.

Ben de daha Steam'e gelmeden 1 sene önce FH4'ü Microsoft Store'dan 240 TL verip Premium almıştım. O zaman da CS'de bıçak parasıydı, çok pişman oldum. Harita genişletmeleri dışında oyunda oynayıp elde edemeyeceğin bir şey yok zaten, Forza'da Deluxe/Ultimate almayı mantıksız buluyorum.

Çok sevdiğim ve beklediğim bir oyun için bile benim psikolojik sınırım 3.999 TL'dir ama sanal bir aksesuarı satıp onun geliriyle alındığında bunun önemi yok. Hayırlı olsun.
Bende aynı görüşteyim Standart alacaktım fakat cebimden çıkan bir miktar olmadığı için gözünün yaşına bakmadan 84 doları bastım :D

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar 84 Dolara Premium Edition Aldım 5 Yıl kadar Araba açlığımı gidercek bir oyun olarak görüyorum Premium Edition Avantajlarında VİP Üyelik Ve Bazı DLC Ler ve 2 Adet Map Genişletme + ları olduğu için 35 Dolar Fazla Verdim Sizce Nasıl bir durumdayım Uzun bir zaman sonra ilk kez bir oyun satın aldım. (Cs2 deki bıçağımı satıp aldım nakit paramı kullanmadım)
eğer önceki FH serilerini oynamadıysanız h.o. bende satın aldım ama önceki serilerini oynadıysanız çok beklentiye girmeyin. FH4 ve FH5 oynamış biri olarak söyleyebilirimki FH6 sadece grafikleri artırılmış ve map değiştirilmiş oyundan fazla bi farkı olmicak. genel olarak benzer şeyler yapıcaksınız. onun dışında uzun saatler boyunca durmadan oynayabileceğiniz oyunlardan biri. bana kalırsa ben bu fiyatlara eğer kütüphanede yoksa Beamng drive tarzı mod desteği ilede uzun saatler oynanabilecek sandbox oyunları daha çok tercih ediyorum.

Ben de daha Steam'e gelmeden 1 sene önce FH4'ü Microsoft Store'dan 240 TL verip Premium almıştım. O zaman da CS'de bıçak parasıydı, çok pişman oldum. Harita genişletmeleri dışında oyunda oynayıp elde edemeyeceğin bir şey yok zaten, Forza'da Deluxe/Ultimate almayı mantıksız buluyorum.
VİP Üyeliğin ayrıcalıkları ve + olarak premium edition özel araçlar olduğu için biraz daha ilgimi çekti ilerde kimse sahip olamayacağı için koleksiyon gözüyle düşünüyorum o araçlara sahip olmak bile tatmin edebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer önceki FH serilerini oynamadıysanız h.o. bende satın aldım ama önceki serilerini oynadıysanız çok beklentiye girmeyin. FH4 ve FH5 oynamış biri olarak söyleyebilirimki FH6 sadece grafikleri artırılmış ve map değiştirilmiş oyundan fazla bi farkı olmicak. genel olarak benzer şeyler yapıcaksınız. onun dışında uzun saatler boyunca durmadan oynayabileceğiniz oyunlardan biri. bana kalırsa ben bu fiyatlara eğer kütüphanede yoksa Beamng drive tarzı mod desteği ilede uzun saatler oynanabilecek sandbox oyunları daha çok tercih ediyorum.
FH4 FH5 Zamanında çok keyifle oynadım Japon Haritası + Güncel araçlar çekti beni birazda Birde yeni oyun sıfırdan gelişim etkinliklerin takibi falan zevkli olur diye düşündüm teşekkür ettim

Kırılmış bir oyuna bu parayı vermezdim. Bizzat indirip denedim. FH4 ve FH5 var PS5 hesabımda FH6'yı denemek için PC'ye indirdim. 5-6 saat oynadım kesinlikle bu paralar etmez. Beğenseydim PS5'e alacaktım. FH5 nasıl boşsa bu oyunda o kadar boş. Hani Tokyo diye çevresel olarak bir beklenti içerisine giriyorsun gökdelen bina vs. ama yok yani. Bu arada Xbox ban atıyor vs olayıda hikayeden ibaret. Yayın açıp oyun çıkmadan gösteren yayıncıları banladılar. Zaten binlerce insan bu şekilde indirip oynadı. Her kullanıcıyı banlarlarsa elde müşteri kalmaz. Çoğu kişi merak edip denemek için indirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
Alıntıyı görüntüle

bence iade et ve düz al deluxe a falan gerek yok forzada

Alıntıyı görüntüle

10 dakika önce @Emir Aydın ile konuştuk.
Bende 84 olanı mi yoksa girişi mi alayim diye sordum.
Biraz araştırdım verdiği araçlar;
1990 Alfa Romeo SE 048SP
2021 Alfa Romeo Giulia GTA
2021 BMW M4 Competition Coupé 'Welcome Pack'
1999 Dodge Viper GTS ACR Forza Edition
1967 Ferrari 275 GTB4 Spider
2017 Ferrari J50
2018 Ferrari FXX-K Evo 'Welcome Pack'
2025 Ferrari F80
2023 Ford F-150 Raptor R 'Welcome Pack'
1990 Honda #19 CRX WTAC
1992 Honda #21 Hardrace/JDMYard Civic WTAC
2001 Honda #33 Integra WTAC
2004 Honda #52 Evasive Motorsports S2000 WTAC
2020 Mercedes-AMG GT Black Series 'Welcome Pack'
1990 Mitsubishi #269 Attacking the Clock Racing Minicab Time Attack
2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR 'Welcome Pack'
1993 Nissan #32 Skyline WTAC 'Xtreme GTR'
2000 Nissan #36 Silvia WTAC
1962 Peel P50 Trolli Edition
1965 Toyota Sports 800 Fanta Edition
1995 Toyota J&J Motorsport Supra WTAC

Kırılmış bir oyuna bu parayı vermezdim. Bizzat indirip denedim. FH4 ve FH5 var PS5 hesabımda FH6'yı denemek için PC'ye indirdim. 5-6 saat oynadım kesinlikle bu paralar etmez. Beğenseydim PS5'e alacaktım. FH5 nasıl boşsa bu oyunda o kadar boş. Hani Tokyo diye çevresel olarak bir beklenti içerisine giriyorsun gökdelen bina vs. ama yok yani. Bu arada Xbox ban atıyor vs olayıda hikayeden ibaret. Yayın açıp oyun çıkmadan gösteren yayıncıları banladılar. Zaten binlerce insan bu şekilde indirip oynadı. Her kullanıcıyı banlarlarsa elde müşteri kalmaz. Çoğu kişi merak edip denemek için indirdi.
Kırıldı fakat 19 Mayısta tekrar güncelleme alacağı için çok ta dert etmiyorum ön sipariş sürümü sızdı gerçekten çok can sıkıcı fakat uzun süreli bir planım olduğu için daha çok car meet online etkinlikler ve yarışlar gibi düşündüğüm için satın almayı tercih ettim

VİP Üyeliğin ayrıcalıkları ve + olarak premium edition özel araçlar olduğu için biraz daha ilgimi çekti ilerde kimse sahip olamayacağı için koleksiyon gözüyle düşünüyorum o araçlara sahip olmak bile tatmin edebilir

FH4 FH5 Zamanında çok keyifle oynadım Japon Haritası + Güncel araçlar çekti beni birazda Birde yeni oyun sıfırdan gelişim etkinliklerin takibi falan zevkli olur diye düşündüm teşekkür ettim
VIP üyelik ayrıcalıkları nedir hocam?

10 dakika önce @Emir Aydın ile konuştuk.
Bende 84 olanı mi yoksa girişi mi alayim diye sordum.
Biraz araştırdım verdiği araçlar;
1990 Alfa Romeo SE 048SP
2021 Alfa Romeo Giulia GTA
2021 BMW M4 Competition Coupé 'Welcome Pack'
1999 Dodge Viper GTS ACR Forza Edition
1967 Ferrari 275 GTB4 Spider
2017 Ferrari J50
2018 Ferrari FXX-K Evo 'Welcome Pack'
2025 Ferrari F80
2023 Ford F-150 Raptor R 'Welcome Pack'
1990 Honda #19 CRX WTAC
1992 Honda #21 Hardrace/JDMYard Civic WTAC
2001 Honda #33 Integra WTAC
2004 Honda #52 Evasive Motorsports S2000 WTAC
2020 Mercedes-AMG GT Black Series 'Welcome Pack'
1990 Mitsubishi #269 Attacking the Clock Racing Minicab Time Attack
2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR 'Welcome Pack'
1993 Nissan #32 Skyline WTAC 'Xtreme GTR'
2000 Nissan #36 Silvia WTAC
1962 Peel P50 Trolli Edition
1965 Toyota Sports 800 Fanta Edition
1995 Toyota J&J Motorsport Supra WTAC

Araçlar benim için ekstra gözde şuan daha çok ön sipariş + vip üyelik cezbetti

VIP üyelik ayrıcalıkları nedir hocam?
1778788792510.webp

Bunlar yanında Sadece VİP lere özel 3 adet forza edition araç haftalık olarak süper şans çarkı 1 adet oyuncu evi normalde paralı fakat vip üyelere ücretsiz

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Kırıldı fakat 19 Mayısta tekrar güncelleme alacağı için çok ta dert etmiyorum ön sipariş sürümü sızdı gerçekten çok can sıkıcı fakat uzun süreli bir planım olduğu için daha çok car meet online etkinlikler ve yarışlar gibi düşündüğüm için satın almayı tercih ettim
Her 5 senede bir ortalama yeni oyun çıkıyor Forza Serisinde. FH5 Kasım 2021'de çıktı. Fiyatı gün geçtikçe düşecek en son FH5 1200 lira falandı almıştım ve Xbox gamepass ile falan ile oynanıyor üyeliklere geliyor belli bir zaman sonra. Aynı zamanda GTA6 çıkacak Kasımda buna bu parayı vermektense standart sürüm alır diğer araç paketlerini dlcleri falan 1 sene sonra indirimde alırım çok daha ucuza gelir. Tercih senin tabii ki. Ben olsam GTA6'ya harcardım bu parayı bu oyun kesinlikle hak etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,710
Üyeler
197,026
Son üye
erkomessa
Geri