❌İndirim Bitti! Asus Dual 5070 28.999 Tl Çökkk

İmkanlar buna yetti önce ramleri vatandan aldım sonra anakart ve işlemciyi bi arkadaşımdan aldım derken son bu hale geldi şimdi ekran kartını ucuza görünce aldım, bundan sonra ne yapmam gerekir? PSU yeterli değil mi? Forumdan bi arkadaştan aldım sıfır 1500 TL bide stok soğutucu verdi sağolsun
Bişey olmaz 2k monitörle rahat kullanırsın. Ben 5600'ü 4070 ti superle 2k kullanıyorum. Cıncık gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
stok yenileme iptal olursa yazarım.

Anakart: Gigabyte B450M H
Ram: XPG GAMMIX D35 Siyah DDR4-3200Mhz CL16 32GB (2x16GB) 1.35V PC Ram
İşlemci: Ryzen 5 5600x
PSU: SEGOTEP BN750W
Ekran Kartı: Şuan GT 1030 / Konudaki 5070 gelecek

Nasıl oldu sistem ne önerirsiniz?
Benzer bir sistemi 2k monitörle kullanıyorum, memnunum. 1080p de kullanacaksan darboğaz mutlaka olur ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Sanki Vatan'da 3. ram dalgası gelmiş de çok uyguna ram almış gibi biri ürün daha gelmeden ilana koymuş. İstediği gibi alır satar o ayrı olay. Benim değinmek isteyip anlayamadığım ve mantık yürütemediğim konu bu kişi 29K yatırdı, günün sonunda alt tarafı 2.5K kar edecek. Acaba dedim bu kartı vadelendirerek borç mu ödeyecek çünkü benim aklıma gelen tek mantıklı cevap bu ama yok o da değil, baya baya al-satçı.

1778880514073.webp

Sanki Vatan'da 3. ram dalgası gelmiş de çok uyguna ram almış gibi ürün daha gelmeden ilana koymuş biri. İstediği gibi alır satar o ayrı olay ama anlayamadığım ve mantık yürütemediğim konu 29K yatırdı ve alt tarafı 2.5K kar edecek. Acaba dedim bu kartı vadelendirerek borç mu ödeyecek çünkü benim aklıma gelen tek mantıklı cevap bu ama yok o da değil, baya baya al-satçı.

Alıntıyı görüntüle
Faize koysa daha fazla kazanır satana kadar :kekw: :kekw:

Sanki Vatan'da 3. ram dalgası gelmiş de çok uyguna ram almış gibi biri ürün daha gelmeden ilana koymuş. İstediği gibi alır satar o ayrı olay. Benim değinmek isteyip anlayamadığım ve mantık yürütemediğim konu bu kişi 29K yatırdı, günün sonunda alt tarafı 2.5K kar edecek. Acaba dedim bu kartı vadelendirerek borç mu ödeyecek çünkü benim aklıma gelen tek mantıklı cevap bu ama yok o da değil, baya baya al-satçı.

Alıntıyı görüntüle
Hem 2.5k kar edecek hemde binevi faizsiz kredi çekmiş gibi olacak yüksek ihtimal taksitle almıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,351
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri