10000tl Altı Bütçe ile En İyi Sistem

omertarik

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese iyi forumlar. max. 10000TL bütçem var. Hem yeteri kadar oyun oynatabilsin hem de bana uzun yıllar dayansın diyebileceğim bir sistem dizmek istiyorum. Minecraft oynuyorum ama mesela CS2, Steam Pubg, Forza Horizon gibi oyunları da oynayabilmek istiyorum. (Şuan kullandığım emektarda steam bile açamıyorum kendisi biraz dinozordur) Ana odağım ışıklı mışıklı oyun bilgisayarları değil, tamamen normal, yeteri kadar güçlü, güzel bir sistemdir. Önerilerinizi bekliyorum hocalarım..

Herkese iyi forumlar. max. 10000TL bütçem var. Hem yeteri kadar oyun oynatabilsin hem de bana uzun yıllar dayansın diyebileceğim bir sistem dizmek istiyorum. Minecraft oynuyorum ama mesela CS2, Steam Pubg, Forza Horizon gibi oyunları da oynayabilmek istiyorum. (Şuan kullandığım emektarda steam bile açamıyorum kendisi biraz dinozordur) Ana odağım ışıklı mışıklı oyun bilgisayarları değil, tamamen normal, yeteri kadar güçlü, güzel bir sistemdir. Önerilerinizi bekliyorum hocalarım..
Hocam donanım arşivi videolarına bakmani öneririm, ordan esinlenebilirsin

Bu özelleştirmeleri yapıp alabilirsin şuan bundan daha F/P bir ürün varmı bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070XT ekran kartıda özellikle Forzada niyeyse NVIDIA'yı ağır tokatlıyor.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    42.7 KB · Hit: 9
hocam adam 10k yazmış galiba ben mi yanlış görüyorum ? Öneriler yüksek değil mi ?

konu sahibinin önerilen sistemlere şaşkınlıkla baktığını tahmin ediyorum xd

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ursa
Hocam donanım arşivi videolarına bakmani öneririm, ordan esinlenebilirsin
ordan baktım 4 ay önce tam olarak böyle bir video var ama parçalar zamlanmıştır diye düşündüm şuan var ya pusuda yattım adam video atsın diye bekliyorum hocam takipteyim orayı.

Bütçene göre alınabilecek en iyi bilgisayar kral, yapıştır geç bunu.
bir 0 fazla olmuş hocam bize gelmez bu :D

• Hahaha
Aynen o bütçeyle yapabileceğin tek şey donanım arşivi gibi 2. elden fiyat performans bileşenler yakalayıp güzel pazarlıklarla daha da uyguna getirip kendin toplaman.

konu sahibinin önerilen sistemlere şaşkınlıkla baktığını tahmin ediyorum xd
ÖĞŞFGYĞGŞLYĞWQIQIPQIĞ tam olarak!!

Aynen o bütçeyle yapabileceğin tek şey donanım arşivi gibi 2. elden fiyat performans bileşenler yakalayıp güzel pazarlıklarla daha da uyguna getirip kendin toplaman.
tamamdır hocam öyle yapayim ben. sağolun ilginiz için tşkk

• Beğen
Bende nadir kullandığım ryzen 5 3500x gtx 1650 16 gb ram x2 512 sata ssd 4 rgb fanlı msi 320m anakartlı stock amd cpu soğutuculu temizliğini vs aksatmadan yaptığım frisby panda kasalı bir pc var ama ederi ne kadardır ne olur bilmiyorum belki fiyatını bir şekilde belirleyebilirsem sana onu önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri