syroxx97
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Keşke seçmeseydin harici bir kule tipi alsaydın. Ama iş yapar tabii ki.Selamlar dün incehesap üzerinden bir sistem aldım soğutmayı özelleştirmek için baktığımda kule tipi soğutucu yoktu bende tek fanlı bir sıvı soğutma seçtim iş görür mü?(İşlemci ryzen 5 7500F, sıvı soğutma gamepower skadi v2)
Sıvı soğutma aşkı değil hocam hazır sistem alırken özelleştirme ekranında kule tipi yoktu o yüzdenHocam bu sıvı soğutma aşkı nerden geliyor hiç anlamıyorum.
Dandik bir sıvı soğutma alacağınıza aynı fiyata 1500tl civarına kule tipi alın daha performanslı daha uzun ömürlü olur.
Bütçe varsa al 2500 TL'ye kule tipi 7800x3d ile bile rahatça kullanırsın
öyleyse tamamdır hocam ama dediğim gibi bütçen çıkarsa ömürlük bir kule tipi vs. alırsan daha iyi olur.Sıvı soğutma aşkı değil hocam hazır sistem alırken özelleştirme ekranında kule tipi yoktu o yüzden
12cm kule tipi klasik soğutucular kadar soğutur, yani sorun çıkarmaz ama daha iyi de sayılmaz.Selamlar dün incehesap üzerinden bir sistem aldım soğutmayı özelleştirmek için baktığımda kule tipi soğutucu yoktu bende tek fanlı bir sıvı soğutma seçtim iş görür mü?(İşlemci ryzen 5 7500F, sıvı soğutma gamepower skadi v2)
Yanlış anlamadın umarım hocam çünkü bakıyorum mesela adamda ryzen 5 5600 veya 5500 veya daha düşük modeller var hala sıvı soğutma derdindeSıvı soğutma aşkı değil hocam hazır sistem alırken özelleştirme ekranında kule tipi yoktu o yüzden
Estağfurullah hocamYanlış anlamadın umarım hocam çünkü bakıyorum mesela adamda ryzen 5 5600 veya 5500 veya daha düşük modeller var hala sıvı soğutma derdinde
Veya bakıyorum bütçesi yok dandik bir sıvı soğutma istiyor. Dandik marka alınca 50çeşit sorun çıkabiliyor uzun ömürlü olmuyor.
Kule tipini aşırı sesli sananlar sanki böyle motor çalıştırır gibi ses çıkardığını zannedenler var ama bazı sıvı soğutmalar var kule tiplerinden katkat fazla ses çıkartıyorlar