❌İndirim Bitti! Kıoxıa 2tb Excerıa Heatsınk Nvme Gen4 M.2 2280 Ssd 6200mb / 4900mb 8.999tl

Dram var geçen senede vatan 4500 veriyordu 2tb o sıra yine var yok tartışıldı forumda ihtiyaç yok diye almamaıştım :cry:

Dram var geçen senede vatan 4500 veriyordu 2tb o sıra yine var yok tartışıldı forumda ihtiyaç yok diye almamaıştım :cry:
3 aydır ssd arıyom denk gelemedim imha edicem 2.elde adamlar 500 tl düsügüne yazmış fatura yok garanti yok :D allahtan o kadar düsürmüsler

Diski aktif kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok ve dram var. Güncel fiyatı 10k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 aydır ssd arıyom denk gelemedim imha edicem 2.elde adamlar 500 tl düsügüne yazmış fatura yok garanti yok :D allahtan o kadar düsürmüsler
Siz ne kadara arıyorsunuz? İhtiyaç varsa dm den yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Diski aktif kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok ve dram var. Güncel fiyatı 10k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz ne kadara arıyorsunuz? İhtiyaç varsa dm den yardımcı olabilirim.
hocam marka model fiyat pm atarsanız bakayım

Dram var bende var 2 tane. Qlc nand ama. Nebi akgün içini açıp baktığı vardı aldığım dönem bakmıştım.

Kötü kaçırdık bu indirimi ya

şuan 9999 tl gözüküyor kaç tl idi de üzülüyorsunuz anlamadım bufyatta iyi değilmi

Bende 5000 civarı almıştım amazondan. Kc3000 2tb ile birlikte kullanıyorum. Ama yetmiyor yine 😭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,829
Üyeler
197,063
Son üye
ReaLx99
Geri