Leon_Was_Here
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 930
Dram var geçen senede vatan 4500 veriyordu 2tb o sıra yine var yok tartışıldı forumda ihtiyaç yok diye almamaıştım 
3 aydır ssd arıyom denk gelemedim imha edicem 2.elde adamlar 500 tl düsügüne yazmış fatura yok garanti yokDram var geçen senede vatan 4500 veriyordu 2tb o sıra yine var yok tartışıldı forumda ihtiyaç yok diye almamaıştım![]()
Siz ne kadara arıyorsunuz? İhtiyaç varsa dm den yardımcı olabilirim.3 aydır ssd arıyom denk gelemedim imha edicem 2.elde adamlar 500 tl düsügüne yazmış fatura yok garanti yokallahtan o kadar düsürmüsler
hocam marka model fiyat pm atarsanız bakayımDiski aktif kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok ve dram var. Güncel fiyatı 10k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siz ne kadara arıyorsunuz? İhtiyaç varsa dm den yardımcı olabilirim.
gayet iyi fiyat 10K'da şuan alanlarda karda 9 iken alanlar bir tık daha kardaşuan 9999 tl gözüküyor kaç tl idi de üzülüyorsunuz anlamadım bufyatta iyi değilmi
gayet iyi fiyat 10K'da şuan alanlarda karda 9 iken alanlar bir tık daha karda
Genellikle ssd ler evrenseldir takarsın ama sığar mı bilmem , bazı laptop üreticiler micron un küçük ssd lerine özel ana kart ürettiriyorlaptop olur değilmi bu ? üstünde soğutma bloğu var sanırım
soğutucu belki sığmaz çıkartılabiliyor soğutucu ama ısınadabilir araştırmak lazımlaptop olur değilmi bu ? üstünde soğutma bloğu var sanırım