babalikdavasi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hsheueuueueieuie
Son düzenleme:
Evet Türkiye de dava açtık ama davaya 3 yıldır cevap vermiyorlar .Türkiye'den mahkemede bir sonuç alamıyor.Çünkü hiç bir tebligata bilinçli olarak cevap vermiyorlar .Çocuk okula başladı ve kimlikte babasız .Dedesi Milli Görüş başkanı olduğu için sitem yapıyoruz.Elbette Allah ömür verdiği müddetçe bu dava devam edecek .Ama herkes yıpranıyorHerhangi bir avukatla görüştünüz mü
Ben bayanı bekar biliyirdum.Hami olduktan sonra evli olduğunu öğrendim.Babam milli görüş başkanı ve itibar kaybolmasın.Çünkü bunu halka anlayamayız, dedi.Ve ayrıca kocası ile ortak malları olduğu ve ihanetten dolayı bunları kaybedeceğini söyledi.Ayrıca kocası bu durumu öğrenirse kendisine ve çocuğa zarar vereceğini söyledi .Çaresiz sesiz kaldım.Eşine boşanma davası açtı sustum ama en sonunda yeni sevgilisini çocuğa baba yapmak isteyince patladım.Ben bu durumu başkan babasına itiraz edeceğimi söyledim.Beni tehdit edince her şeyi açıkladımHocam Reddit'te r/Hukuk diye bir sub var avukatlarr vs. var orada oraya yazin bide belki daha bilgili biri yardimci olur burdan daha etkili olur yani cunku orada cok fazla avukat,hakim veya hukuk staj okluyan kisler var burasi genel oalrak teknoloji forumu o yuzden o daha iyi olur
Ayrica Yapay zekaya yazin sonra Bunu adaha akici ve net ve kisa yap diyin kontrol edin sonra reditte atin cunku cok karisik olmus ben anlamadim okurken AI attim ozet istedim oyle anladim ayrica milli gorus teskialti ney ve siz neden turkiyedesiniz de cocuk ve ailesi yurt disinda iste kadin neden sizi kabul etmiyor veya siz mi kabul etmiyorsunuz neden cocugu terk ettiniz hamile oldugnu bilmiyormuydunuz ? 2 nizde evlimiydiniz o sira vs. gibi seyleride aciklayin ki insanlar konuya hakim olsun yoksa cok karisik oluyor
Dava Türkiye'de ama çocuk Almanya 'da davaya cevap vermiyorlar Tam 3 yıl olduHerhangi bir avukatla görüştünüz mü
Avukat var ama dava Alanya'da ve maalesef 3 yıldır devam ediyor ama muhatap mahkeme tebligatlarina bilinçli olarak cevap vermiyor .Bu yüzden üzüyor. Çünkü çocuk Almanya:daHerhangi bir avukatla görüştünüz mü