2.5k Bütçeyle Alınabilecek Kasa Önerileri

ASUS normalde bir üst segment bir kasa zaten, şu an indirimde. @HacıSOFU kullanıyor sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A21 fansız A21 Plus fanlı
yorumlarda fan var yazmış birisi de

A21 fansız A21 Plus fanlı
yorumlarda fan var yazmış birisi de
A21 plus hava akışı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim alabilirsiniz.

A21 plus FANLI. Bendeki A21 modeli zaten aynı kasalar ilk serilerde fan yoktu. Plus eklentisi ile fan eklendi.

A21 plus hava akışı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim alabilirsiniz.

A21 plus FANLI.
Aldım birde 225f için soğutucu kule tipi varmı tafsiyeniz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF4 Termal Macun bu sizde idealmi veya varmı önericeğiniz

Aldım birde 225f için soğutucu kule tipi varmı tafsiyeniz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF4 Termal Macun bu sizde idealmi veya varmı önericeğiniz
Var ama bütçe ne önemli olan bu.

Kasa beyaz mı aldınız bu arada?

Evet beyaz aldım
Bence şunu alın. A21 PLUS ile felaket asil durur bu soğutucu takınca kafayı yiyeceksiniz ne kadar yakışıklı oldu diye garanti veriyorumm.

Bütçe yoksa yaratıp önceki attığımı alın gerçekten çok yakışacak :)
Ama derseniz çıkmıyor istemeden de olsa atıyorum şunu alabilirsiniz. :(

Bence şunu alın. A21 PLUS ile felaket asil durur bu soğutucu takınca kafayı yiyeceksiniz ne kadar yakışıklı oldu diye garanti veriyorumm.

Bütçe yoksa yaratıp önceki attığımı alın gerçekten çok yakışacak :)
Ama derseniz çıkmıyor istemeden de olsa atıyorum şunu alabilirsiniz. :(
Gördüm bu ürünüde güzel ama markasını çok bilmediğim için kalfalıktan ayrıldıktan sonra çok bilmediğim markalar çıktı döneminde bilinen markalar vardı

Gördüm bu ürünüde güzel ama markasını çok bilmediğim için kalfalıktan ayrıldıktan sonra çok bilmediğim markalar çıktı döneminde bilinen markalar vardı
Güzel markadır 6 ısı borulu assasin 120 ile kafa kafayalar. Hatta bu thermalrightlarin genelinde bi fan tıkırtı sesi sorunu var diye dolaşıyor piyasada fakat bu markada öyle bir sıkıntı duymadım görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri