🔥İndirim Petkit Tıraş Makinası Pro 2'si 1 Arada 1.016 Tl 3 Taksit

Reaksiyon skoru
182

Ekler

• 1779055032684.webp
    1779055032684.webp
    13.7 KB · Hit: 141
Marka olarak bir bilgim yok fakat gözüken o ki güzel bir fiyat indirimi var fakat ben yine de tıraş makineleri olarak powertec, philips, braun ya da wahl gibi markaları tercih ediyorum

muhtemelen çöp bir makinadır arkadaşlar boşa para vermeyin.ben bir sürü normal traş makinalarıyla denedim aslında powertech kesiyor ama insan için olduğu için özellikle kedilerin karın bölgesini kanatabiliyor yumuşak olduğu için, ayrıca numaralı tarak takınca hiç kesmiyor enteresan biçimde anlamadım. biraz araştırmıştım alacak olanlar yurt dışından heiniger opal aldırsın. pahalı ama fiyatını çıkartır traşlar 1500-2000 lira olmuş.

İyi fiyat fakat bilinmeyen marka risk almak zor.
xiaomi satan shop bu EVOFONE düzgündür muhtemelen ama bunlarda aranan özellik vakum değil mi ? keserken direkt içine çeken.

Petkit bilinmeyen bir marka değil, global de bilindik. Otomatik mama kabini ve su çeşmesini kullanıyorum. Oldukça başarılı.
Su çeşmesinin hangi modelini kullanıyorsunuz hocam, bizde de Petkit’in otomatik mama kabı var fakat şu an kullandığım su çeşmesinden memnun değilim Petkit’e geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,865
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri