mrtkgnoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Son 6 ayın en dip fiyatı olarak gözükmekte. İhtiyacı olan bakabilir. (Marka hakkında bilgim yok ve hayvanlar için.)
Evcil hayvan için hocam buMarka olarak bir bilgim yok fakat gözüken o ki güzel bir fiyat indirimi var fakat ben yine de tıraş makineleri olarak powertec, philips, braun ya da wahl gibi markaları tercih ediyorum
Bu markaların hayvanlar için tıraş makinaları var mı bilmiyorum ama benim paylaştığım hayvanlar için hocam.powertec, philips, braun ya da wahl
Evcil hayvan için hocam bu![]()
Kusura bakmayın ilana girip bakmadım sadece fiyat karşılaştırmasına baktım, benim dikkatsizliğimBu markaların hayvanlar için tıraş makinaları var mı bilmiyorum ama benim paylaştığım hayvanlar için hocam.
xiaomi satan shop bu EVOFONE düzgündür muhtemelen ama bunlarda aranan özellik vakum değil mi ? keserken direkt içine çeken.İyi fiyat fakat bilinmeyen marka risk almak zor.
petkit ismi zaten pet evcil hayvan kit de call of duty de ki kitEvcil hayvan için hocam bu![]()
Su çeşmesinin hangi modelini kullanıyorsunuz hocam, bizde de Petkit’in otomatik mama kabı var fakat şu an kullandığım su çeşmesinden memnun değilim Petkit’e geçmeyi düşünüyorumPetkit bilinmeyen bir marka değil, global de bilindik. Otomatik mama kabini ve su çeşmesini kullanıyorum. Oldukça başarılı.
Evcil hayvan için hocam bu![]()