yarbaykrod
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
30-35 iyidir bu sistemeAlıntıyı görüntüle arkadaşlar 1 yıl önce vatandan aldım kutuları vs duruyor hepsi garantileri devam ediyordur diye düşnüüyorum taşınma dolayısıyla satacağım bilgisayarcıalra satacağım büyük ihtimalle kaç lira latını kabul etmeyeyim sistemim ne kadar eder.
en iyi ihtimalle bu fiyat ama 27-30 arası gider yüksek ihtimal30-35 iyidir bu sisteme
Ram çok değerli de sistemin kalanı için aynısını diyemem. Bu konfigrasyonu toplu satmak zor biraz ama satsam 30K isterdim minimum.30-35 iyidir bu sisteme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en iyi ihtimalle bu fiyat ama 27-30 arası gider yüksek ihtimal
toplu gideceği dediğim gibi 27-30 arası olurRam çok değerli de sistemin kalanı için aynısını diyemem.
Parça parça satmak çok fazla insanla muhattap olacağanız için uğraştıcı olabilir ama her zaman ederinde satabilirsiniz. Toplu şekilde verilecekse yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi max. 25-30 olacak şekilde uygundur.Alıntıyı görüntüle arkadaşlar 1 yıl önce vatandan aldım kutuları vs duruyor hepsi garantileri devam ediyordur diye düşnüüyorum taşınma dolayısıyla satacağım bilgisayarcıalra satacağım büyük ihtimalle kaç lira latını kabul etmeyeyim sistemim ne kadar eder.