göbekmarul
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
dayıkolar kuponun süresi bitmiş galiba, var mı yeni kupon sallayabilecek
sadece daktilo gibi sesi var mavinin gece hızla bir şey yazarken yada oyunn oynarken çok gürültülü oluyorEmin olamamistim herkes mavi switchi kötüleyinceAma belki hoşuma gider. Ve evet fiyat olarak çok iyi olduğundan iade etmeyeceğim artık
250 lik kupon nasıl buldunEkstra 250 TL indirim uyguladı, şu fiyata almış oldum sizce iyi mi? Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mavi switch kalmış sadece ondan sipariş edebildim. O kadar mi kötü yanı? İade etmeli miyim
harbi bize de çöz hacım o kupondan yasadece daktilo gibi sesi var mavinin gece hızla bir şey yazarken yada oyunn oynarken çok gürültülü oluyor
250 lik kupon nasıl buldun
@göbekmarul Vallahi bende anlamadım. Üstte 250tl kupon gözüküyordu çokta dikkat etmedim sipariş ederken. Bir deneyin belki sizde de vardırsadece daktilo gibi sesi var mavinin gece hızla bir şey yazarken yada oyunn oynarken çok gürültülü oluyor
250 lik kupon nasıl buldun
sana özeldir o kupon bana da monitör alırken çıkmıştı arkadaşlara çıkmamıştı@göbekmarul Vallahi bende anlamadım. Üstte 250tl kupon gözüküyordu çokta dikkat etmedim sipariş ederken. Bir deneyin belki sizde de vardır
Bana da öyle olabileceği geliyorsana özeldir o kupon bana da monitör alırken çıkmıştı arkadaşlara çıkmamıştı
Size fiyati daha da uyguna gelmis iyi secenek bence. Kirmizi veya sari switch olsaydi daha iyiydi ama oldu ki mavi switchden memnun kalmazsaniz belki AEden, Temudan ya da burdaki saticilardan filan uyguna switch bulur degistirirsiniz. Bu fiyata her turlu her switchde gideri var.Hocam fikrin ne
gözüm bozuldukırmızı switch aldım , mavi geldi keycaplar üzerine düz oturmuyor eğri kalıyor gevşek şimdi gelde bunu iade etbide hıyar gibi ince uzun onu fark ettim
![]()
Alıntıyı görüntüle
hocam alınmaz mı 577tl ye.kırmızı switch aldım , mavi geldi keycaplar üzerine düz oturmuyor eğri kalıyor gevşek şimdi gelde bunu iade etbide hıyar gibi ince uzun onu fark ettim
Alıntıyı görüntüle
yok hocam çok dandik hissettiriyor mekanikten soğuturhocam alınmaz mı 577tl ye.
yapma hocam ya, heves etmiştim benim de ilk mekanik klavyem olcaktı, binicektim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacıyok hocam çok dandik hissettiriyor mekanikten soğutur
- ilk mekanik ise alınır ,ama maksat mekanik olması için
- kalvye tuşları dümdüz durmuyor rahatsız etmiyorsa alınır
- %60 klavyelerinin uzatılmış hali gibi düşün en olarak kısa kaldığı için şekli çok kötü duruyor
bende 5 6 tane klavye var maksat ucuz diye aldımda sonradan kullanmam beğenemedim switch ile keycap için aldımda ikiside malumyarın iade etcem yada 600 e satacamda, satması uzun sürer gibi iade daha mantıklı