🔥İndirim Leaven K780 Klavye 677,91 Tl

Emin olamamistim herkes mavi switchi kötüleyince 😂 Ama belki hoşuma gider. Ve evet fiyat olarak çok iyi olduğundan iade etmeyeceğim artık
sadece daktilo gibi sesi var mavinin gece hızla bir şey yazarken yada oyunn oynarken çok gürültülü oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra 250 TL indirim uyguladı, şu fiyata almış oldum sizce iyi mi? Alıntıyı görüntüle

Mavi switch kalmış sadece ondan sipariş edebildim. O kadar mi kötü yanı? İade etmeli miyim
250 lik kupon nasıl buldun

sadece daktilo gibi sesi var mavinin gece hızla bir şey yazarken yada oyunn oynarken çok gürültülü oluyor

250 lik kupon nasıl buldun
@göbekmarul Vallahi bende anlamadım. Üstte 250tl kupon gözüküyordu çokta dikkat etmedim sipariş ederken. Bir deneyin belki sizde de vardır

N11 yeni üyelere özel 250 TL indirim kuponu veriyormuş, kırmızı switch aldım 577 TL'ye denk geldi.

Ekler

• sd.webp
    sd.webp
    5.6 KB · Hit: 34
hocam alınmaz mı 577tl ye.
yok hocam çok dandik hissettiriyor mekanikten soğutur

- ilk mekanik ise alınır ,ama maksat mekanik olması için
- kalvye tuşları dümdüz durmuyor rahatsız etmiyorsa alınır
- %60 klavyelerinin uzatılmış hali gibi düşün en olarak kısa kaldığı için şekli çok kötü duruyor

bende 5 6 tane klavye var maksat ucuz diye aldımda sonradan kullanmam beğenemedim switch ile keycap için aldımda ikiside malum :PeepoLeave: yarın iade etcem yada 600 e satacamda, satması uzun sürer gibi iade daha mantıklı

yok hocam çok dandik hissettiriyor mekanikten soğutur

- ilk mekanik ise alınır ,ama maksat mekanik olması için
- kalvye tuşları dümdüz durmuyor rahatsız etmiyorsa alınır
- %60 klavyelerinin uzatılmış hali gibi düşün en olarak kısa kaldığı için şekli çok kötü duruyor

bende 5 6 tane klavye var maksat ucuz diye aldımda sonradan kullanmam beğenemedim switch ile keycap için aldımda ikiside malum :PeepoLeave: yarın iade etcem yada 600 e satacamda, satması uzun sürer gibi iade daha mantıklı
yapma hocam ya, heves etmiştim benim de ilk mekanik klavyem olcaktı, binicektim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Geri