Reddediyo hocam bende10 tane aldim ben , nasıl aldırmıyor
toplu iade seçeneği varmı ben göremedim ama tek tek iade ettiriyor sanırım ?40 tane 25 lik almıştım girmeye üşendim,iade edip 200 tllik aldım uğraşmaya aradaki farka değmez
enpara garanti nays is bankasi denedim kabul etmiyor havale ile is bankasiyla aldim 10 tane geldi 2 kere daha aldim yarim saat oldu odeme gerceklesmedi diyoenpara kabul etmiyor ya hangi banka kabul ediyor
telefon üzerinden alınenpara garanti nays is bankasi denedim kabul etmiyor havale ile is bankasiyla aldim 10 tane geldi 2 kere daha aldim yarim saat oldu odeme gerceklesmedi diyo
telefondan da olmadi mobil veriyle de olmaditelefon üzerinden alın
pcden kabul etmiyor
Hocam havale denicem bşde sizde görünce gaza geldimenpara garanti nays is bankasi denedim kabul etmiyor havale ile is bankasiyla aldim 10 tane geldi 2 kere daha aldim yarim saat oldu odeme gerceklesmedi diyo
havale ilk seferde direkt onayladi 2 kere daha aldim yarim saattir onaylanmasini bekliyorum insallah para arada gitmezHocam havale denicem bşde sizde görünce gaza geldim
Youtube premium oluyo sanırım 80tlye 3 aylık alıyonNasıl kar etcez ki bundan napıcaz mesela bu kartlarla