❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Satın alamayan arkadaşlar, önce eneba kodu satın alın cüzdan bakiyesi olarak ekleyin. Daha sonra play kodlarını atın sepete öyle alışveriş yapın.
10x200 ve 10x150 kod aldım. 150 liklerin hepsi sorunsuz aktif oldu, 200 lüklerin sadece 2 tanesi kod girerken belge yüklemesi uyarısı verdi.
cüzdan koduda almamıza izin vermiyor ki

Arkadaşlar, 1000 TL yakın bir harcama ödeme yaptım üst üste, para bloke oldu. Google paranın kaynağını doğrulamam için nereden aldınız vb sorular soruyor. Üst üste satın alım yapmayın! Bakiyeyi de şişirmeyin derim.

Visa ile 1 kod satın alabildim onu da denediğimde google hata verdi. 80 liramızdan olduk 😁

Bu hata da çözülür mü sanmam..

Ekler

• 1000063395.webp
    1000063395.webp
    119 KB · Hit: 69
Bu konu açılmadan önce 00:45 sularında denemek için 4 adet 25 TRY kod alıp hepsini sorunsuzca girmiştim. Daha sonra verdiğim siparişler (biri aynı diğeri farklı kart ile) ödeme esnasında direkt reddedilince, sistem stabil gelmedi konusunu açmadım çünkü alabilsem bile satıcının birkaç iyi kod sattıktan sonra saçmalama ihtimali vardı. G2A, Kinguin, Eneba gibi gri siteler hep bir risk barındırır. Shadow ban yediğimi düşünerek gece ticket açmıştım, sitenin cevabı "ödeme yöntemin ile alakalı" olmuş. Fakat alakası yok. Birazdan tekrar denerim.

1779173359094.webp

1779173608437.webp

Ekler

• 1779173293313.webp
    1779173293313.webp
    6.2 KB · Hit: 37
Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Akbank sanal kart -mc- ile ödeme işlemini gerçekleştirdim. İlk hata verdi ama sonra gerçekleşti.
5 adet 150 TL, 1 adet 200 TL kod aldım.
200 TL kod kullanılmış çıktı. 150 TL kodlar ise başarılı. 380 TL karşılığı 750 TL gelmiş oldu.
@FATALRHYMEX senin *10x150 TL kodları başarıyla kullandım." mesajın üzerine bu yolu tercih ettim. Teşekkürler.

Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Akbank sanal kart -mc- ile ödeme işlemini gerçekleştirdim. İlk hata verdi ama sonra gerçekleşti.
5 adet 150 TL, 1 adet 200 TL kod aldım.
200 TL kod kullanılmış çıktı. 150 TL kodlar ise başarılı. 380 TL karşılığı 750 TL gelmiş oldu.
@FATALRHYMEX senin *10x150 TL kodları başarıyla kullandım." mesajın üzerine bu yolu tercih ettim. Teşekkürler.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın yardımcı olmuş olduk sevindim alabildiğinize.

5 kod aldım 200 TL olandan 1 tanesi çalışmadı bildirdim bakalım ne olacak.

5 tane 200 lük aldım ilkini denedim çalışıyor diğerlerini kaça satabilirim

Kalan 4 ünün hiçbiri çalışmadı heosi için ayrı ticket gönderdim

2 tane 200₺ bakiye aldım 1 tanesi çalışmadı nerden çözeceğim
Mailden siparişin "Ürün detayları" kısmına bas.

36625.webp

Ardından biraz aşağıda mağaza isminin yanında yer alan"Bir sorun bildir" butonuna tıkla.

36627.webp

"Activation problems --> Anahtarı etkinleştiremiyorum" yolunu izle.
Sayfanın alt kısmında yer alan "Bilet oluştur" butonuna bas.
Hata ekranından ilgili görüntüleri yükleyip açıklamaya "This code has already been used." ya da farklı kelimelerle kodun çalışmadığını açıklayarak bileti oluştur.

Mailden siparişin "Ürün detayları" kısmına bas.

Alıntıyı görüntüleArdından biraz aşağıda mağaza isminin yanında yer alan"Bir sorun bildir" butonuna tıkla.
Alıntıyı görüntüle
"Activation problems --> Anahtarı etkinleştiremiyorum" yolunu izle.
Sayfanın alt kısmında yer alan "Bilet oluştur" butonuna bas.
Hata ekranından ilgili görüntüleri yükleyip açıklamaya "This code has already been used." ya da farklı kelimelerle kodun çalışmadığını açıklayarak bileti oluştur.
Türkçe olarak oluşturdum ama sorun olmaz herhalde

Geri