70k'ya Kadar Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
70000
Arkadaşlar merhaba, 70k'ya kadar kendime oyun oynamak için sistem dizmek istiyorum. Daha önce hiç parça parça sistem toplamadım. Kardeşime de hazır sistem aldım. Kendim mi toplasam hazır mı alsam kararsızım. İşlemci tarafında AMD ekran kartı kısmında ise bi takıntım yok. Oynadığım oyunlar genellikle Rust, CS2, GTA Online, FiveM. Tavsiyeler, fikirler için şimdiden çok teşekkür ederim. ( Bütçe Sadece Kasa İçin). Bu arada kendimde bi sistem dizdim ama daha iyi tavsiyeleri olan arkadaşlar kendi sistemlerini, fikirlerini önerirse sevinirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-19 230616.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-19 230616.webp
    35.1 KB · Hit: 43
Sistemin fiyatına göre gayet iyi olmuş.

Sistemin fiyatına göre gayet iyi olmuş.
Teşekkürler hocam. Sizin eklemek istediğiniz tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Bileşenler hakkında çok bilgiye sahip olduğumu söyleyemem. Çevremden yardım alarak dizdim. Laptobumun satılmasını ve en yakın indirim zamanını bekliyorum. Karneler yaklaşıyor

İşlemciyi bütçen var ise 7800x3d yapmanı öneririm.
Teşekkürler hocam. Sizin eklemek istediğiniz tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Bileşenler hakkında çok bilgiye sahip olduğumu söyleyemem. Çevremden yardım alarak dizdim. Laptobumun satılmasını ve en yakın indirim zamanını bekliyorum. Karneler yaklaşıyor

İşlemciyi bütçen var ise 7800x3d yapmanı öneririm.
Hocam onu çok tavsiye ettiler x3d işlemci al uzun vadeli kafan ağrımasın dediler ama inanın sınırın sınırındayım bütçe olarak yani birşeylerden vazgeçmem gerekir. Anakarttan vazgeçemiyorum kentsel dolaysıyla 1-1,5 senede 2 kez taşınacağız WIFI kesin olsun istiyorum. Kasa olsun Itopyada GOLD sertifikalı daha düzgün bi kasa yok ayrıca akvaryum tarzı olması hoşuma gidiyor. Yani x3d için komple baştan bi sistem bakmam gerekir onun içinde öneriniz varsa memnuniyetle incelerim.

Geri